2777
2789
سلام نیکا جون پسر منم شیرشیر خشکیه ،، شما چه شیری میدی ؟؟ چند بار درروز و چند پیمانه ؟؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنی

پسرت چند ماهه است

پسر من اسمیش امیرعلی تازه سه ماهش تموم شده یعنی سوم جولای دنیا اومده وزنش هم دیروز که بردمش شش و دویست و خورده ای بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم سه ماهش 1 هفتس تموم شده شیر هم ببلاک میدم 6 بار در روز 120سی سی اب با 4 پیمانه شیر خشک یعنی هر 4 ساعت یکبار قبلا 7 بار در روز میدادم ولی دکی گفت کمتر بده کردم 6 بار ولی ساعت اخر پدرمو در میاره از بس گریه میکنه
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
خدا امیر علی رو برات نگه داره من عاشق اسم امیر علیم از دست این شوشو والا حتما منم امیر علی میزاشتم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
manam kheyli dust daram ke az halat bachehhamun begim

merci az rahnamaeeatun

ama man chon keyborde farsi nadaram ye kami sakhte

ama say mikonam ta unja ke mishe be farsi type konam ke khundanesh rahat tar bashe

man ke koli soal daram#

una ro sai mikonam be farsi benewisam

age emshab in khanum khanuma bezaran lol

ghorbune hamegi ta bad
با سلامی دوباره
من ۳۴ سالمه،دخترم ۲۲ تیر بدنیا اومد با وزن ۳۲۰۰ و قد ۵۲،الان هم نزدیک ۶کیلو هست با ۶۰ سانت قد
تا الان خیلی دوران سختی رو گذروندم،دخترم دائم بیقراری میکنه البته الان نسبت به اوایل خیلی بهتر شده
راستی اسم دخترم یاسمین هست،به لاکتوز حساسیت داشت که الان شیر مخصوص میخوره،هر ۵ساعت ۱۶۰ اب با ۵ پیمونه شیر،خدارو شکر الان دل درداش و استفراغاش خیلی بهتر شدن،ولی هر بار بعد از شیر خوردن تو بغل سر پا نگهش میدریم تا شیر و پس نده

اما یه نگرانی دارم و اون اینکه،دخترم هنوز نمیتونه سرشو نگه داره،نمیدونم چه جوری میتونم بهش کمک کنم

ودوم اینکه هنوز چیزیرو هم تو دستاش نمیگیره

راستی قدو وزنش چطوره،راستی دخترم کمی تا قسمتی بغلیه،چی کار کنم؟

یه سوال دیگه،شما نینیاتونو کجا میخوابونین؟
سلام مریم بانو جون به نظر من که قد و وزن یاسمین خانم خوبه بچه من زیادی رشد داشته .کیان هم هنوز چیزی رو تودستاش نمیگیره ولی خیلی وقته گردن میگیره ..................در مورد خواب هم ما روی تخت پیش خودمون می خوابونیم
سلام دوستان

مرسی نیکا جونم ، خدا پسر گل تورو هم برات نگه داره ،، کیان هم اسم خیلی شیک و قشنگیه ،، من دبی زندگی می کنم عزیزم ،

مریم بانو نگران نباش همه چیزش طبیعیه ؟ بچه اولته ؟؟ گردن گرفتن هم مثل باقی چیزا در مورد همه بچه ها یکسان نیست یکی دیرتر یکی زودتر این کارو انجام میده ، امیرعلی گردن می گیره اما گاهی لرزونه ،، با دستاشم به مدت خیلی کوتاهی می تونه چیزی نگه داره کاملا هم طبیعیه من یه کتابچه دارم نوشته که هر بچه تو هر ماه چه کارایی باید انجام بده میام سر فرصت برات مینویسم من همش کارای امیرعلی ر و با اون مقایسه میکنم البته من یه پسر هشت ساله هم دارم ( امیر حسین ) اینکه نگرانی هام به نسبت بچه اولی ها کمتره
مریم بانو خیلی خوبه که هر پنج ساعت یه بار شیرش می دی امیرعلی اصلا نظم نداره شیر خوردنش متاسفانه هرکار هم می کنم نمیتونم تنظیمش کنم شماها چه جوری تنظیم کردید ؟؟ البته مریم بانو جون من فک می کنم سه تا چهار ساعتی یه بار بدی بهتر باشه پنج ساعت یه کم زیاد نیست ؟؟ البته بازم نظر دکترش مهمتره

راستی الان میام جدولو می سازم فعلا برای خودمون سه تا ، تا بعد که دوستان دیگه هم بیان
نا======نام فرزند ======تاریخ تولد =======قدووزن تولد =====قدو وزن فعلی ======نوع شیر

مریم بانو 34 =====یاسمین =====22تیر=====3200//52=====6//60=====

نیکا 21====== کیان

مینا 32 =====امیرعلی=====12تیر=====3.20//50=====6.300//62=====نانHA1
2810