2777
2789
دوستان خوبم من یه سری لباس دارم که برام از آمریکا فرستادندو چند تاش بیشتر نمونده و همه فروش رفته اگر خواستید میتونید تو تاپیک بازارچه جنسهامو ببینید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=125593&PageNumber=7

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتراما بدینوسیله از شما مامان خوشگل و خوش سلیقه دعوت بعمل می اید که برای بازدید و صد البته خرید (چشمک ) شو لباسهای مارکدار - جینگول و با قیمت های عالی **کودک ** و **مادر **ما تشریف بیاورید .

- لباس های شو از بدو تولد سایز 0 تا 14 سال و مارک های carters - gap-baby clup-mini wear- oshkosh و ...میباشد.
- لباسهای مارکدار تک سایز off خورده
- لباسهای فصل تابستان حراج شده
- جوراب شلواری و ساق شلواری های خیلی جینگول و عکس دار رسیده
- سویشرت شلوار های خوشگل
- اسباب بازی های فکری
-تاپ تی شرت لباس زیر برای مامانا
- گل سرهای فانتزی
- تل های میکی موس و خرگوشی
- کفش - کتانی - پوتین

ساعت بازدید : 4 الی 7.5 عصر روز 5 شنبه

ادرس : اریاشهر - ستارخان - شادمان - خیابان گل افشان ...... بقیه ادرس رو ایمیل بزنید تا براتون ارسال بشه .

شماره تماس 09390386090

نمونه هایی از لباسها توی این وبلاگ هست . باز هم تکرار میکنم نمونه هایی از لباسها چون لباسهای جدید رو میارم تو شو .

http://nazdoneh2.blogfa.com/

سلام به همگی مامانای مهربون،چه خوب که اینجا بچه هامون تقریبا همسن هم هستند ومیتونیم تبادل نظر کنیمم

دختر من ۲۲ تیر بدنیا اومده ،سزارین، اسمش هم یاسمین هست

دختر من دستاشو زیاد میخوره ایا میدونین دلیلش چی هست،حتی بعد از شیر خوردن،پستونک رو هم خیلی بندرت میگیره
سلام دوستان

پسر من هم وارد چهار ماهگی شده اونم متولد دوازده تیرماهه ،، امروز می خوام ببرمش دکتر واسه تست سه ماهگی خیلی خوبه اگه بیشتر با هم در ارتباط باشیم از قد ووزن و شروع غذای کمکی و ختنه و این چیزا تبادل اطلاعات کنیم

اسم پسرم امیرعلی موقع تولد سه کیلو و بیست گرم بود با قد پنجاه ،، چهل و دوروزگی هم با روش حلقه ختنه شد خدارو شکر خوب بود و براش مشکلی پیش نیومد سر پنج روزه هم حلقه افتاد ،، تا دوماه بیشتر شیر خودم و نخور د الان شیر نان اچ ای می خوره بازم خدار رو شکر که این شیر بهش ساخت و مجبور نشدم انوا ع شیر خشکار و امتحان کنم ،، امروز رفتم دکی میام از قد و وزنش می نویسم براتون ،، واکسن پایان دوماهگی هم زد خیلی خیلی دردناک بود مخصوصا اون روتا ویروس که بچه ام تا صبح فقط بی قراری می کرد و جیغ بنفش می کشید

لطفا شماها هم در مورد نی نی های خوشکلتون بیشتر توضیح بدید

تابعد ( راستی من یه پسر هشت ساله هم دارم پس با تجربه اما کمک خواستید در خدمتم (چشمک) )
باییییییییییییییی
بچه ها سلام تبسم من 4 ماه و 7 روزش قرار بود آخر تیر بدنیا بیاد ولی 7 ماهه به دنیا اومد .یه سوال داشتم کسی هست نی نیش چهارماهه باشه ؟ سوالم اینکه تبسم در روز 4 الی 5 مرتبه دستشویی پر میکنه ولی به میزان کم می خواستم ببینم طبیعی یا نه به صورت اسهال نیست. معمولی هستش
سلام به همه کوچولوی منم 9 تیر بدنیا اومده می خوام از همتون خواهش کنم که مرتب به این تاپیک بیایم و در مورد حالات بچه هامون با هم تبادل نظر کنیم امیدوارم شما هم استقبال کنین و اینکه در روز یک ساعتی رو تعیین کنیم که همه بیایم و با هم حرف بزنیم قبوله؟
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
اول از خودم شروع می کنم من 21 سالمه کرج میشینم خانه دار یه پسر دارم اسمش کیان و شیر خشک میخوره چون شیر خودم کم بود و سیر نمیشد
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
مریم بانو جان طبیعیه نگران نباش چون بچه گشنش نیست ولی چون الان مکیدن رو دوست داره میخوره به غذا خوردن که بیوفته از سرش میوفته
سلام مجدد

خوبی نیکا جون منم سی و دوسالمه دوتا پسر دارم یه هشت ساله یه سه ماهه تازه وارد چهار ماه شده

مریم بانو خوردن دست کاملا طبیعیه تازه چند وقتی دیگه پاهاشم ممکنه بخوره

نیکا جون با اومدن سر یه ساعت موافقم اما فک کنم امکان پذیر نباشه مخصوصا با بچه کوچیک می تونیم سوالامونو بنویسیم و بعد هر کی هر وقت تونست میاد تبادل اطلاعات میکنیم

راستی اون دوستی که دستشویی بچه اش پرسیده بود اگه شیر مادریه خوب طبیعه تا هفت هشت بارم در روز ،، زود بلندش نکن بشورش بزار کامل بکنه پسر منم اوایل همین جور بود الان درست شده روزی یک تا دوبار دستشویی حسابی می کنه

شماها از کی می خواید غذای کمکی شروع کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
مینا جون از آشناییتون خوشبختم وزن بچه شما چقدره کیان 7 کیلو برای همین فکر نکنم تا 6 ماهگی دکتر بهش غذای کمکی بده همین شیرم میگه کم بده
2810