2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سورینا جونم . خوبی؟ پسرت خوبه؟من معنی فربین را نمی دونم! اما هر دو تا اسم قشنگن! کم کم دیگه سیسمونی را آماده کن! اگه خدایی نکرده زایمان زود رس داشتی لا اقل یه سری وسایل آماده باشن . سونوگرافی سه بعدی دمای محیط را برای نی نی بالا می بره و به شنوایی نی نی آسیب میزنه و در موارد خاص برای بیماری ها و .... استفاده می شه! اگه همه چیز نی نی توی 2 بعدی خوبه سه بعدی لازم نیست
ممنون سارا جون که جوابمو دادی فربین یعنی شکوه و جلال سونو سه بعدی می خوام بدم چون دو بعدی دادم گفتند پسره ولی حس من بهم میگه دختره واسه همین دوست دارم سه بعدی بدم تا شک من بر طرف بشه خیلی استرس دارم بعضی وقتها با خودم می گم نکنه خدای ناکرده دست و پا نداشته باشه یا ناقص باشه واسه همین دکترم برام سه بعدی نوشت تا خیالم راحت بشه
سلام مامانا
پسر منم 24 تیر به دنیا میاد. مثل خودم متولد تیره. اختلاف سنی مون 21 سال میشه....
انسان‌های خوشبخت و شادمان، کسانی هستند که این شایستگی و توانایی را دارند که از تماشای یک لبخند زیبا، شاد شوند و احساس خوشبختی کنند.
سورینا جون منم مثل تو بودم. دائم از ناقص بودن بچم میترسیدم. ولی یه استرس بیجاست.
سه بعدی هم بد نیست ولی نه بیشتر از یک بار...
مواظب خودت و نی نی باش...
انسان‌های خوشبخت و شادمان، کسانی هستند که این شایستگی و توانایی را دارند که از تماشای یک لبخند زیبا، شاد شوند و احساس خوشبختی کنند.
منم هنوز هیچیییییی تهیه نکردم. ولی باید دست بجنبونیم.
از کجاها میخواید خرید سیسمونی بکنید؟
2810