2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر موقع خواستی دوباره وارد بشی قسمت نی نی سایت من پایین یوز نیم و پسور رو کلیک کن
بعد یه صفحه باز می شه سمت چپ چند تا گزینه داره یکیش کلوپ های من هست
اونو بزن
لیست همه کلوپ هایی که عضو هستی رو نشون می ده
هر کدومو خواستی انتخاب می کنی و میری توش
بله همه وقتی اومدین بیاین اونجا
اگر کسی باشه همون موقع می فهمیم
بعدشم صحبت های هر روز به تفکیک بر اساس تاریخ ثبت میشه
خلاصه اینکه برای تاپیکایی که بصورت همزمان توش صحبت میشه کلوپ خیلی بهتره
منتظر همه تون هستیم
سلام دوستای عزیزم دیروز رفتم سونو ان تی و ازمایش غربالگری رو در بیمارستان پارس دادم و تو سونو دکتر گفت همه چیزش خوبه و من وشوشو هم نینی رو دیدیم...خیلی باحال بود ولی گفت الان برا جنسیت هر چی بگم شاید درست نیاشه و به همین خاطر نمیگم......و یه ماه دیگه هم باید برا جنسیت نینی صبر کنیم....دیروز باشوشو یه سر به بهار و جمهوری هم زدم......ماشالا به قیمتها و کلی چیزای خوشگل دیدم...سرویس 7 تیکه کالسکه کریر روروعک صندلی غدا ساک اغوشهتخت پارک مارک خارجی گود بی بی 730 تومن که من تخت پارکشو نمیخوام و میگفت 510 تومن و پیر گاردین هم 100 تومن گرونتر از گود بی بی بود.....از این 2 مار هم از کارش و هم از رنگاش خوشم اومد اتیشالا نینی معلوم شه چیه بعد از عید میخرم.................لباس هم که خیلی گرون بود
هر چی رو قیمت کردم بالا بود البته مارکای ارزون هم بود اما اصلا جنس نداشت......به نظرم باید از الان خرید های خرده ریزه رو برا نی نی شروع کنیم هم حوصلمون سر نمیره و هم یه جوری مشغولیم
سلام هیوا جان تبریک میگم بهت خانمی خدا رو شکر که نینیت سالمه ، راستی‌ میتونی‌ عکسی‌ از این مارکی که میگی‌ قیمتش مناسب بفرستی‌ ببینیم مدلشو؟ من هم موافقم که باید کم کم شروع کرد ، موفق باشی‌ گلم

سلام سارا جان خوبی‌ خانمی دخملت خوبه؟ به امید روزی که نینیهامون سالم تو بغلمون باشن انشا‌الله

سلام تارا جا خوبی‌ گلم ، عزیزم یه دفع شد این موضوع ، فردا با هم صحبت می‌کنیم خوش باشی‌ گلم

برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
2810