2777
2789
سلام به همه دوستهای خوبم، امیدوارم همگی‌ خوب باشید، بچها من یه سوال دارم ا دکتر به من مولتی ویتامین همراه اسید فولیک داده الان نمیدونم باید فقط مولتی ویتامینو بخورم و یا نه قرص‌های اسید فولیک رو بخورم می‌شه راهنمأیم کنید
برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنجلا عزیز دکتر به من از اول بارداری هم مولتی ویتامین هم اسید فولیک رو داده مشکلی نداره از هر دوتا استفاده کن البته من مولتی ویتامین رو یک روز در میان ولی اسید فولیک رو هر شب استفاده می کنم
آنجلا جان اسید فولیک رو باید هر روز بخوری معمولا از شروع بارداری می دن بعضی دکترها هم در زمان اقدام برای بارداری یعنی 2 تا 3 ماه قبل از بارداری می دن. ولی توی 4 ماهه اول بارداری حتما حتما باید مصرف بشه برای جلوگیری از نقص لوله عصبی.
مرسی‌ از جوابتون اما بچه منظور من این بود تو ترکیب مولتی ویتامین که داده اسید فولیک هم داره الان نمیدونم باید علاوه بر ان قرص‌های اسید فولیک هم بخورم یا نه؟

برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
سلام بچه ها...انجلا جون دکتر من بهم اسید فولیک 5 میلی داده وگفت اسید فولیک اضافی مشکلی ایجاد نمیکنهو دفع میشه.....بچه ها من الان 2 روزه که زیر دلم درد میکنه و 10 هفته و 2 روزمه و امروز برا بار اول گلاب به روتون شدو بعدش تشنج و لرز کردم.....خیلی ترسیدم.....