2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا الان نمی دونستم چه جوری باید وارد نت بشم ولی همه صفحات رو از همون اول خوندم با وجود شما ها خیلی دل گرم شدم مخصوصا تو هفته 6 که بودم هنوز صدای قلب جنین شنیده نمی شد تا هفته هشت که صدای قلب کوچولوشو شنیدم باور کنین روزی 100 بار می مردم ولی وقتی حرفای شما رو میشنیدم خیلی آروم می شدم
ببخشید من هنوز خودم و معرفی نکردم من پریا 1 سال که ازدواج کردم و آخرین پریم 13 مهر بوده من امروز وارد هفته 12شدم بچه ها خیلی دوست دارم بدونم بچم چیه من خیلی پسر دوست دارم ولی اگه دختر هم باشه رو تخم چشمام ازش مراقبت می کنم
سلام دوستان گلم ممنون از محبت همتون. سارا-آیسان- مامان باران- هیوا و آنجلای عزیز واقعا ممنون که به یادم بودید. من 3 روز سردرد شدید داشتم. شبیه میگرن بود اصلا خوب نمی شد. مداوم و بدون یک ثانیه وقفه. خدارو شکر امروز بهترم. لک بینیم هم کمتره دیروز یه کوچولو بود و خیلی هم کمرنگ شده بود. امروز هم اصلا نداشتم. باز هم محتاج دعای شماهام.
سلام بچه ها...سارا چرا غمگینی؟انجلاکلی خوشال شدم نینی نازتو دیدی...خدا رو شکر...فاطمه بانو ایشالا روز به روز بهتر باشی...ایسان..تارا..سارا...همه دوست جونا ایشالا خوش باشین...منم 19 دی وقت دکتر دارم که برام سونو ان تی بنویسه.......ایشالا همه موفق باشین
سلام به همگی انجل عزیز خیلی خوشحالم از خوشحالیت و خبر خوشت هیوا جان چرا ناراحتی؟ عزیزم بلا دور ان شا ءالله پری جان ورودتو به جمعمون تبریک میگم منم هفته دیگه وقت دکتر دارم نمیدونم سونو برام مینویسه یا نه؟
سلام دوستان گلم. هیوا جون ممنون از لطفت. من هم برای تو آرزوی بهترینها رو دارم.سارا جون ممنون ازت می دونم سونوی ان تیه ولی نمی دونم چه بیماریهایی رو تشخیص میده. یکیش که می دونم سندروم داونه ولی دکتر اسم یه بیماری دیگه رو هم آورد که من یادم رفت چی بود! بعد هم خانمی چرا غمگینی؟ هرچی تو دلت داری بگو تا سبک بشی. برای من که حرف زدن با دوستان خوب نی نی سایتیم همیشه آرامش بخش بوده. آخه همه با مهربونی و بدون هیچ چشم داشتی با هم همدلی می کنن. و این خیلی عالیه. امیدوارم تا آخر 9 ماه و حتی بعد از اون دوستهای خوب هم باقی بمونیم. بیاییم از کارهای نی نیهامون حرف بزنیم. عکس هاشون بذاریم... و خلاصه تو شادی و (خدایی ناکرده) ناراحتی هم شریک باشیم.