2777
2789
سلام به همگی دوستان منم حالم تعریفی نداره حالت تهوع و کمر درد گرفتم اصلا حالو حوصله ندارم ولی مثل شما هم در حال گریه وزاری هم نیستم به هرحال روزای سختی داره آدم که به راحتی مامان نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبسم جان عزیزم اصلاً نگران نباش درصد وجود عقب افتادگی خیلی خیلی .... کمه از من بدتر نیستی که ازدواج فامیلی دارم و خدا رو شکر همه چی خوب بود. بی خیال باش به چیزای خوب فکر کن که همونا برات اتفاق بیفته
بچه ها شما برای حالت تهوع رنجفیل استفاده می کنین؟ دکترم به من گفت که از نظر علمی ثابت شده که زنجفیل برای ویار مفیده
سلام به همگی دوستان عزیز خیلی خوشم میاد میبینم اینقدر فعالید تبسم عزیز در روز باید سه پیمانه لبنیات استفاده بشه که شامل همه ترکیبات شیر میشه ماست کلسیم بیشتری نسبت به بقیه لبنیات البته بعد از کشک داره نگران نباش ماستو دوغ جای شیر رو میتونه بگیره راستی من جدیدا به مشکل جدیدی برخوردم وقتی نخ دندون میکشم یا مسواک میکنم از لثه هام خون میاد به نظرتون چرا این جوریه ؟ من شیرو ماستو در کل لبنیات خوب میخورم ممنون میشم کمکم کنید من تو 10 هفته و 3روزم
اگر در حین استفاده از نخ دندان،لثه ها یا قسمتی از لثه ها دچار خونریزی شد،نگران نباشید. خونریزی می تواند به خاطر التهاب لثه ها و یا عـدم رعـایت صحیح بهداشت دهان باشد. بنابراین ، بعد از استفاده از نخ دنـدان و زدن مسـواک، دهـان خـود را با آب سرد شسـته و این کار را 3 یا 4 شب ادامه دهیـد. در صورت ادامه خونریزی، حتماّ با دندانپـزشک خـود مشورت کنیـد. چرا که خونریزی مداوم لثه می تواند به دلیل ، بیماری های لثه، پوسیدگی های بین دندانی، ترمیم های نامناسب، لبـه های نامنـاسب روکش های دنـدانی، وجود جرم های دندانی، فاصل? نامناسب بین دندان ها، گیر غذایی،و یا حتی بیماری های سیستمیک باشد.

تارا جان فکر نکنم چیز زیاد مهمی باشه منم گاهی اینجوری می شم زیاد سخت نگیر ولی برای اینکه مطمئن شی دفعه دیگه از دکترت بپرس شایدم نخ رو خیلی فرو می کنی تو لثت آره؟