2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدای بال فرشته هر روز رساتر میشود...........هر روز بهتر از دیروز نی نی نازمو احساس میکنم....وقتی حالم بده.ومیگم خدا رو شکر حال نی نی خوبه که من به این روز افتادم.......حاضرم جون ناقابلمو تقدیم کنم برای این کو چولو چند میلی .....مامان و باباش قربونش
سلام به همه دوستان عزیزم هیوا جان خودتو اینقدر نگران نکن چون گروه خونیت منفیه باید آمپول بزنی میدونم که خیلی نگرانی ولی این نی نی هایی که توی وجود ماست هدیه ای از طرف خداست و خودشم مراقبشه
سلام به همگی. دوستان خوبم ممنون از این همه مهربانی. تبسم جان خوشحالم که همه چیز خوب بوده. برای ما هم دعا کن. ان شاءالله همه بچه ها با خبرهای خوب از آزمایشگاه برگردن. هیوا جان نگران نباش عددها نزدیک به مقادیر استاندارد هستن. تا 11 روز دیگه هم به خودت نگرانی راه نده. البته هیوا جان فکر کنم برای همین بارداریت هم باید آمپول بزنیها. گروه خونی با ارهاش منفی ضرری برای نی نی نداره. و آمپول رو باید برای سلامتی خودت بزنی. کسی که گروه خونیش منفیه یعنی عامل ارهاش نداره و اگر بهش گروه خونی با ارهاش مثبت تزریق بشه خونش فاسد میشه. و چون خون نی نی با خون تو در تبادله باید آمپول بزنی که مشکلی برات پیش نیاد.
هیوا جان البته خودت درست گفتی چون در شرایط خاصی باید برای بارداری اول هم آمپول زد (آخه زن دایی واسه بارداری اولش هم آمپول زد. واسه همین گفتم باید آمپول بزنی) و معمولا از بارداری دوم به بعد آمپول میزنن. و یه عامل دیگه که موثره گروه خونی شوهرته. اگر اون هم منفی باشه مشکلات خیلی خیلی کمتره. اما عزیزم بدون که این جور چیزها در پزشکی امروز مسائل قابل حلند. و دکتر خیلی خوب راهنماییت می کنه. البته این هم بگم که در شرایطی هم خطراتی برای جنین به وجود میاد بدون اینکه برای بدن مادر مسأله ای به وجود بیاره. ولی شما به این چیزها فکر نکن. دکترت حتما به خوبی راهنماییت می کنه. و اگه خدا بخواد یه نی نی خوب و سالم به دنیا میاری. دعای خیر ما هم پشتوانه توست.