2777
2789
نه هنوز اما دلم آب شده بفهمم چیه ؟ می گن هفته ی 16 به بعد اما به قول بچه ها من کلی دستگاه سونوی زنده دارم اعم از مامان بزرگ ، زندایی ، خاله ، دایی و داداش و ... که همگی تشخیصشون پسره !!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تبسم و سارا جون ....سارا جون ممنون از مطالبت...خوشحال شدم که دوستای گلی مثل شما دارم...عزیزم همش سعی میکنم بی خیال باشم و به هیچی فکر نکنم...اما خیلی دل نازک شدم...سر هر چیزی میشینم کلی گریه میکنم...من تو تهران خیلی تنهام....حالا کلا از تنهایی و اینا نمیگم ...من حتی یه فیلم هم که میبینم ...حتی صدای گریه بچه ای رو میشنوم هم گریه میکنم....تا یه ماه پیش اینجوری نبودم
سلام تبسم و سارا جون ....سارا جون ممنون از مطالبت...خوشحال شدم که دوستای گلی مثل شما دارم...عزیزم همش سعی میکنم بی خیال باشم و به هیچی فکر نکنم...اما خیلی دل نازک شدم...سر هر چیزی میشینم کلی گریه میکنم...من تو تهران خیلی تنهام....حالا کلا از تنهایی و اینا نمیگم ...من حتی یه فیلم هم که میبینم ...حتی صدای گریه بچه ای رو میشنوم هم گریه میکنم....تا یه ماه پیش اینجوری نبودم