2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها...دوست جونا امیدوارم همه خوب و خوش باشین و نینی ها هم بچه های خوبی بوده باشن و مامانشونو زیاد اذیت نکرده باشن.....بچه ها منم میخواستم بگم که من بچه گرگان هستم ولی بعد از ازدواج با شوشو تهران زندگی میکنیم....منم اینجا تنهام...ولی شوشو خیلی خوبه...خدا رو شکر...خدا همین همسرامونو برامون سالم نگه داره.....خانواده شوشو هم هستن...ولی.....هیچکی مثل پدرو مادر و خواهر خود ادم نمیشه...اونا ادمای خوبین...ولی همش با خودم میگم اگه دخنر خودشون حامله باشه اینجوری بهش سر میزنن....ادمای خوبین ها....ولی کار به کار ادم ندارن.....به نظر شما بعدن این نینی ما با اونا صمیمی میشه...؟ با ادم زیاد ارتباط ندارند بعدا فکر میکنن نینی که بیاد همش تو بغلشونه...خدا کنه ولی فکر نکنم....فکر کنم نینی من به مامانم بیشتر علاقمند باشه تا مامان شوشو ..چون درسته که مامانم ازم کیلومتر ها دوره اما روزی 3 بار باهام در تماسه....ولی مامان شوشو هفته ای یه بار...نمیدونم...منظورم اینه که همه تنهاییم....من که خیلی دل نازک شدم الان که داشتم نوشته های شماها رو میخوندم...انجلا...تبسم که از تنهاییشون گفتن به خدا موهای تنم سیخ شدو اشک تو چشام جمع شد.....با کسی هم نمیشه درد دل کرد اگه به مامانم بگم که من اینجا تنهام نگران میشه و فکرش میمونه پیش من...اگه به همسرم بگم که چرا خانوادت یه توجهی به ادم نمیکنن ؟ناسلامتی ما بارداریم؟ناراحت میشه و یه چیزی میگه و طفداری خونوادشو میکنه.....پس بهتره بی هیچ غال و مغالی به این اوضاع ادامه بدیم و منتظر نینی های گلمون باشیم که ایشالا اونا بیان و ما رو از تنهایی در ارن و یاور ماماناشون باشن....امین
در قرون وسطا کشیشان بهشت را به مردم می فروختند و مردم نادان هم با پرداخت هر مقدار پولی قسمتی از بهشت را از آن خود می کردند. فرد دانایی که از این نادانی مردم رنج می برد دست به هر عملی زد نتوانست مردم را از انجام این کار احمقانه باز دارد تا اینکه فکری به سرش زد… به کلیسا رفت و به کشیش مسئول فروش بهشت گفت:قیمت جهنم چقدره؟کشیش تعجب کرد و ...گفت: جهنم؟!مرد دانا گفت: بله جهنم.کشیش بدون هیچ فکری گفت: 7سکه. مرد سراسیمه مبلغ را پرداخت کرد و گفت: لطفا سند جهنم را هم بدهید.کشیش روی کاغذ پاره ای نوشت: سند جهنم . مرد با خوشحالی آن را گرفت از کلیسا خارج شد.
به میدان شهر رفت و فریاد زد: من تمام جهنم رو خریدم این هم سند آن است
دیگر لازم نیست بهشت را بخرید چون من هیچ کس را داخل جهنم راه نمی دهم. این شخص مارتین لوتر بود که با این حرکت، نه تنها ضربه ای به کسب و کار کلیسا زد، بلکه با پذیرش مشقات فراوان، خود را برای اینکه مردم را از گمراهی رها سازد، آماده کرد.

20 دلیل محکم برای اینکه به زن بودن خود افتخار کنید :

1- نام هر گل زیبایی که در طبیعت است روی شما می گذارند.

?- به راحتی و با اعتماد به نفس هر وقت که لازم بود گریه می کنید و غم و غصه هایتان را در دل جمع نمی کنید تا سکته کنید.

?- آن قدر حرف برای گفتن دارید که هرگز کم نمی آورید.

4- عشق و هنر ابداع شماست.

5- زیبایی مخصوص شماست.

6- همیشه جوانتر از سنتان هستید و هیچکس نمی داند شما چند ساله اید.

7- بهشت زیر پای شماست.

8- همیشه تمیز و نظیف هستید.

9- همیشه مقداری پول برای روز مبادا دارید که جز خودتان هیچ کس از جای آن خبر ندارد.

10- مجبور نیستید خانه به خانه بروید و خواستگاری کنید مثل خانم ها در خانه می نشینید تا دیگران با کلی منت و خواهش و التماس و گل و هدیه .......

11- حق تقدم با شماست.

12- هرگز از فرط خشم نعره نمی کشید و کبود نمی شوید و خون به پا نمی کنید.

13- ضعیف کش نیستید و دق و دلی رئیس اداره تان را در خانه خالی نمی کنید.

14- نصف بیشتر از صندلی های دانشگاه را شما تصاحب کرده اید.

15- به‌ جزئیات‌ زندگی‌ و رفتاری‌ با دقت‌ نگاه‌ می‌کنید و آنها را در حافظه‌ خود جای‌ می‌دهید.

16- درصد کارکنان زن نسبت به کل کارکنان در حال افزایش مستمر است.

17- میانگین عمرتان بیشتر از آقایان است.

18- موفقیت مردان مرهون زحمات شما است.

19- مردان از دامن شما به معراج می روند.

20- حرف آخر را شما می زنید.
20 دلیل محکم برای اینکه به مرد بودن خود افتخار کنید :

1. نام خانوادگی بچه هایتان تابع نام خانوادگی شما است.

2 .مدت زمان مکالمه ی تلفنی شما حد اکثر 30 ثانیه است.

3.برای یک مسافرت یک هفته ای تنها یک ساک کوچک دستی نیاز دارید.

?.در تمام شیشه های مربا و ترشی را خودتان باز می کنید.

5.دوستان شما توجهی به کاهش یا افزایش وزن شما ندارند.

6.جنسیت شما در موقع استخدام مطرح نیست.

7.لازم نیست کیفی پر از وسایل بی استفاده را همه جا به دنبالتان بکشید.

8.ظرف مدت 10دقیقه میتوانید حمام کنید و برای رفتن به مهمانی آماده شوید.

9.همکارانتان نمی توانند اشک شما را در بیاورند.

10.اگر در 34 سالگی هنوز مجردید احدی به شما ایراد نمی گیرد.

11.رنگ اجزای صورت شما در هر صورت طبیعی است.

12.با یک دسته گل می توانید بسیاری از مشکلات احتمالی را حل کنید.

13.وقتی مهمان به خانه ی شما می آید لازم نیست اتاق را مرتب کنید.

14.بدون هدیه میتوانید به دیدن تمام دوستان و آشنایان بروید.

1?.می توانید آرزوی هر پست و مقامی را داشته باشید.

16.حداقل 20 راه برای باز کردن در هر بطری نوشابه ی داخلی یا خارجی بلد هستید.

17.ضرورتی ندارد روز تولد دوستانتان را به خاطر داشته باشید.

18.در تقسیم ارث سهم بیشتری می برید.

19.احتمال مدیر شدنتان زیاد است.

20.می توانید چند زن داشته باشید.(احتیاط! معلوم نیست خوشبخت شوید)
2810