2777
2789
تارا جون منم حالت تهوع دارم عزیزم....بی خیال باش خوب میشیم...من شنیدم وقتی این حالت ها رو داری باید خدا رو شکر کنی یعنی نینیت سالمه...البته اینو نمیگم که بعضی از دوستان استرس بگیرن ها...بعضی ها هم ممکنه حالتی نداشته باشن..اونم طبیعیه.....خلاصه که بارداری دنیایی داره برا خودش تا 9 ماه خودمون و شوشو هامون و دور و وری هامون همه مشغولند .....انجلا جون مممنون خانم که زودی جوابم دادی....ایشا لا که میری و نینیتو به سلامتی میبینی و کلی ذوق میکنی و میای برا ما هم تعریف میکنی.....والا دکتر من برام 11 هفته و 2 روزگی میخواد بنویسه ...یعنی گفت 19 تیر بیا حتما که برات این سونو و ازمایشات رو بنویسم و گفت نباید دیر شه ...ولی انگار تا هفته 14 هم جا داره...یعنی از هفته 11 تا 14......حالا نمیدونم چرا هفته 11 گفته؟تازه این هفته 11 هم جنین که واقعا یازده هفته نیست...از اولین روز پری میگن هفته 11 به نظر من 10 روزی با لقاح فاصله داره///حالا میرم با دکترم صحبت میکنم میگم اگه زوده برا یه هفته دیگه برام بنویسه....بعد دکترم گفت این سونو رو هر جایی هم نباید انجام بدی و میری بیمارستان پارس که اونجا خیلس دقیقه...والا نمیدونم....شما کجا میری؟چیزی در این رابطه نمیدونی؟؟راستی در مورد دستمزد دکتر ها شنیدی؟که میگن به غیر از پول عمل باید یه دستمزدی هم تو مطب بدی؟وای من که دارم شاخ در میارم ...میگن دکتر من 500 هزار هم تو مطب میگیره.....اخه خیلی زور داره......اگه کسی در این رابطه میدونه هم بگه ممنون میشم....وای که مردم از بس که سوال دارمممممممم...خلاصه ببخشین ...اخه یه بار که بیشتر مامان نشدیم...چه میدونیم؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان
منو یادتو ن میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه دو روزه رفتم تو هفته دوازده باورتون می شه جنسیت نی نی ام مشخص شد دکترم هم تعجب کرده بود

مهرانا جون منم نویداکسین میخوردم البته فقط برای یه هفته دیدم تاثیر چندانی نداره نخوردم ،، خیلی ها میگن برای حالت تهوع خوبه اما برای من که تاثیری نداشت ،، من هنوز هم حالت تهوع دارم البته به شدت قبل نیست اما خیلی بی اشتهام هر غذایی و نمی تونم بخورم ،، یه قرص ویتامین که میخورم اسمش pregnaplusامروز که سونو بودم رشد نی نی و همه چیز عالی وبود خدا رو شکر

انجل جونم اون علایم که نوشته بودی برای پسر و دختر یادته ؟؟؟؟؟؟ درمورد من درست بود

ازمایش خون وادرار هم دادم که همه چیز مرتب بود یه سونو دارم برای سه شنبه ( سه بعدیه و نشون می ده که جنین سالمه از همونایی که چین های پشت گردن جنین و اندازه می گیرنا ) شماها انجام دادید ؟؟؟؟؟؟؟

می شه یه لیست درست کنیم تا همدیگه رو بهتر بشناسیم

نام ------------تاریخ آخرین پریود-----------تاریخ زایمان-----------نوع زایمان -------------- چندمین بارداری

مینا -----------89/7/14------------------90/4/15----------------سزارین -------------- بارداری دوم ( یه پسر هفت سال و نیمه دارم )

سلام به همگی به قول دورو بریام آدم که به راحتی مامان نمیشه وقتی این مراحلو گذروندی و فهمیدی که چه سختیهایی طی کردی تا مادر شدی اونوقت قدر نعمتی رو که خدا بهت داده رو میدونی و واسه همینه که بچه واسه مادر اینقدر عزیزه تازه بیخودی نیست که میگن بهشت زیر پای مادران است مینا جان خیلی دوست دارم بدونم حالاتت چی بوده و نینیت چی هست؟ زودی بگو
سلام به همه دوستان

تارا جون وانجل عزیز نی نی من ایندفعه هم پسر شد ،، اتفاقا می گم که دکتر هم تعجب کرده بود که به این زودی مشخصه ،، می تونید فعلا اسماتونو وارد کنید بعد می شه تغییر داد ،،
بچه ها نگفتید اون سونویی که گفتم ( درمورد چین های گردن ) اسمشو نمیدونم رفتید یا نه هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟

علایم من اینا بودن ،،، علامت وی توی چشم راستم ،، جنس موهام باوجودی که لخته اما یه کم خشن شده بود و وز وز ،،، رشد موهای صورتم خیلی زیاد شده ،،، عاشق چیزای ترشم ،،، اگه بازم یادم اومد می نویسم براتون

سلام دوستان خوبم، تارا و هیوا جان امیدوارم زود حالتون خوب بشه. آنجلای عزیز آرزو می کنم جواب سونوت خوب باشه. بچه ها من هم این هفته می رم دکتر تا آزمایشهای غربالگری رو بنویسه معمولا این آزمایشها رو از هفته 12 می دن. احتمالا هفته دیگه باید برم برای آزمایش. هیوا جان دکتری که من پیشش میرم اینطور که شنیدم اصلا اهل پول گرفتن توی مطب نیست. من که خیلی ازش راضی هستم. بچه ها سن واقعی جنین از روی سونو مشخص میشه. همونطور که خودتون هم می دونین تخمک گذاری حدود 14 روز قبل از پریودی بعدی شروع می شه. یعنی وقتی با تاریخ شروع آخرین پریودی هفته ها رو حساب می کنیم حدود 1 تا 2 هفته خطا داره. برای خود من اگر با تاریخ پریودی حساب کنیم این هفته می رم تو 12مین هفته ولی با سونو 1 هفته کمتر گفته یعنی می رم تو هفته 11!
2810