2777
2789
تبریک می گم بهت مامان شقایق منم یک مامانی تیر ماهی هستم اولین نی نیم هست ولی خیلی حالم بد مثلاً همین الان که دارم می نویسم احساس بدی دارم کلافه هستم سردم میشه گرمم میشه اعصابم خورد به خدا نمی دونم چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم امروز اگه از اولین روز اخرین پری حساب کنم میشم 50 روز....یعنی 7 هفته تمام شده ...به نظرتون سونو قلب نی نی رو نشون میده ؟10 روز پیش رفتم ساک حاملگی بود و جنینم دیده شد و دکی گفت برا صدای قلبش یه هفته دیگه بیا
سلام به همگی دوستان عزیز منم هفته پیش رفتم سونو گفت هفت هفته و یک روزته قلب نینیم داشت میزد امروزم میرم تو هفته هشت این هفته حتما نشون میده نگران نباش برای ترش کردن معده هم وعده های غذاییتون بیشتر کنید ولی توی هر وعده کمتر غذا بخورید من بعد غذا آدامس یا قرص نعنا میخورم خیلی تاثیر داره
عیین جنسیت فرزند در ابتدای حاملگی 1- BHCG و جنسیت فرزند: عده ای از پزشکان اعتقاد دارند که می توان از روی تیتر BHCG در زمان تأخیر قاعدگی تا اندازه ای به جنسیت جنین پی برد که البته هنوز این مسئله در حال تحقیقات است و نمی توان ارقام مشخصی را برای تعیین جنسیت بر اساس تیتر آنتی بادی اعلام کرد . وجود عدد های پایین BHCG در روز های اول تأخیر قاعدگی می تواند احتمالأ نموداری از بارداری پسرمی باشد و وجود عددهای بالای BHCG در روز های اول بعد از تأخیر قاعدگی می تواند نموداری از بارداری احتمالی دختر باشد. در حاملگی ها ی دو قلو و مواردی که جنین در حال سقط است و یا فیزیولوژی مختلف زنان بر اساس سیکل ها ی هورمونی مختلف ، نمی توان به این اعداد و ارقام اعتماد کرد. 2- CVS نمونه برداری از جفت : این آزمایش زود ترین آزمایشی است که به شکل قطعی جنسیت را تشخیص می دهد که می توان در هفته های دوم تا پنجم بعد ار تأخیر قاعدگی انجام داد در این آزمایش نمونه ای از سلول جفت جنین گرفته میشو د و بر روی آن آزمایشات ژنتیک انجام میگردد . بااین آزمایش میتوان پی به بیماریهای ژنتیکی برد که در صورت وجود مشکل می توان اقدامات درست و تصمیم گیری جهت ماندن یا سقط جنین به شکل قانونی انجام داد. افرادی وجود دارند که به طور ارثی بیماریهایی را در به شکل توارثی حمل میکنند که این بیماریها بسته به جنسیت جنین، ممکن است به فرزند آنان انتقال یابد. ( مثل هموفیلی و کور رنگی ) نمونه گرفتن از جفت به این ترتیب انجام می گردد که لوله پلاستیکی ظریفی را از داخل دهانه رحم با هدایت سونوگرافی وارد رحم می شود و به مقدار بسیار جزئی از سلول های جفت برداشت شده و روی آن آزمایش می شود . اگر این نمونه برداری توسط افراد ماهر انجام گردد هیچ خطری برای ادامه حاملگی بوجود نمی آید اما گاهی به دنبال این روش احتمال سقط و عدم ترمیم کیسه آب و سوراخ شدن کیسه آب مشاهده می شود. 3-آمنیوسنتز : آمنیوسنتز عبارتند از خارج کردن مقداری از مایع آمنیوتیک که جنین را احاطه کرده است . پزشک توسط سوزنی از راه شکم به رحم دسترسی پیدا می کند. برای درست عمل کردن و صدمه ندیدن جنین همیشه همراه با این کار سونوگرافی همزمان انجام میگردد.در سونوگرافی مسیر حرکت سوزن دیده میشود و جنین صدمه نمی بیند. نمونه بدست آمده از مایع آمنیوتیک که 30 میلی لیتر است به آزمایشگاه ژنتیک جهت بررسی ارسال میگردد.این آزمایش در حوالی هفته های 16 الی 18 حاملگی انجام میگردد . در این زمان رحم و جنین بزرگ شده و به اندازه کافی مایع آمنیوتیک وجود دارد . که بتوان این حجم مایع را از آن گرفت و مشکلی هم برای جنین پیش نیاید. در آمنیوسنتز ابتدا محل قرار گرفتن جفت و جنین به کمک سونوگرافی تعیین می گردد و بعد سطح شکم د ر ناحیه روی رحم ضد عفونی و بی حس میشود . سپس سوزن از روی دیواره شکم وارد رحم میشود و همزمان مسیر سوزن به وسیله سونوگرافی کنترل می گردد. با وجود تمام احتیاطات ، انجام آمنیوسنتز با خطراتی همراه است از جمله صدمه دیدن جفت و جنین و عفونت که از عوارض جانبی آمنیوسنتز می باشد. در خانم هایی که (گروه خون منفی ) دارند بعد از آمنیوسنتزرگام تزریق می شود. با تجزیه مایع آمنیوتیک بدست آمده می توان بیماریهای کروموزومی –از جمله سندرم داون –بیماریهای اسکلتی-عفونت ها –بیماریهای دستگاه عصبی-جنسیت و . . . . را بررسی نمود. سونوگرافی در سونوگرافی از امواج صوتی با فرکانس بالا استفاده می شود. این امواج به توسط وسیله ای که رو ی شکم قرار داده می شود تولید و به بدن منتقل می شود. برای انتقال کاملتر امواج به بدن یک ماده نرم کننده مثل ژل به سطح بدن مالیده می شود . امواج پس از ورود به بدن شما از بافت های مختلف عبور نموده و از یک عضو به عضو دیگر میرسد و سپس به طرف سطح بدن منعکس می شود .دستگاه سونوگرافی این امواج را دریافت می کند و با استفاده از آنها تصویری از اعضای درونی بدن بدست می آورد. در سونو گرافی امکان مشاهده حرکات وجود دارد پس میتوان حرکات جنین یا اعضای درونی آن را مشاهده و بررسی نمود .در هفته های 5 الی 6 حاملگی ضربان قلب جنین قابل مشاهده است. بسیاری از افراد از سونوگرافی برای تعیین جنسیت جنین استفاده می نمایند. اگر پاهای جنین باز باشد تعیین جنسیت پسر یا دختر راحت تر صورت می پذیرد. البته امروزه سونوگرافی های رنگی ، سه بعدی و چهار بعدی می تواند زود تر از سونوگرافی های معمولی جنسیت جنین را مشخص کند. در خانم های لاغر تر در 12 الی 16 هفتگی و در خانم های چاق از 16 الی 20 هفتگی جنسیت فرزند توسط پزشکان ماهر قابل تشخیص است. انجام سونوگرافی برای موارد زیر انجام می گردد. 1- تشخیص حاملگی. 2- بررسی سلامت جنین و رشد آن و ضربان قلب جنین. 3- بررسی محل قرار گیری جفت. 4- بررسی اختلالات تروفوبلاستیک یا مول 5- وجود ناهنجاریهای مادر زادی 6- بررسی مقدار مایع آمنیوتیک 7- بررسی سقط – حاملگی خارج از رحم 8- بررسی چند قلویی 9- ابعاد جمجمه – استخوان ران – ستون فقرات جهت بررسی سن حاملگی. 10- تعیین جنسیت
مراحل رشدجنین در دوران بارداری مراحل رشدجنین سه ماهه اول حاملگی: بعد از عمل لقاح ، تخم بارور شده که تقریبا به اندازه ته یک سوزن است،شروع به تقسیم می کند ودر دیواره رحم که برای تغذیه جنین نرم وپر خون شده ، جای می گیرد وبتدریج رشد می کند .جنین ابتدا زائدهای به شکل دم دارد ودر پایان هفته چهارم (ماه اول) اندازه آن از سر تا دم تقریبا نیم سانتیمتر است.دراین مرحله دستها وپاها بطور جداگانه دیده می شود ،دستگاه گوارش شروع به تشکیل شدن می کند .قلب جنین که به صورت لوله ای است ،ضربان نسبی دارد وخون را به تمام قسمت های جنین می رساند . در پایان هفته هشتم (ماه دوم) قد جنین 2/5 سانتیمتر ووزن آن حدود 1تا2 گرم است. اندام هائی مثل دستها ، پاها ، انگشتان ، آرنج و زانو مشخص شده واولین مراکز استخوان سازی تشکیل می شود. قسمتی که قبلا به شکل دم دیده می شد،از بین می رود. در انتهای هفته دوازدهم (ماه سوم) جنین حدود30 گرم وزن وتقریبا 7/5 سانتیمتر قددارد.علاوه براندام ها،گوش خارجی کاملا دیده می شود .چشم ها تقریبا کامل شده،ناخن ها شروع به شکل گیری می کند ، اندام های تناسلی ظاهر شده ولی تعیین جنسیت مشکل است. سه ماهه دوم حاملگی: اعضا واندام های جنین که در سه ماهه اول بارداری تشکیل شده اند ، در سه ماهه دوم رشد کرده و بتدریج تکامل می یابند در این مرحله به علت رشدجنین توجه به رژیم غذائی مادربسیارمهم است.مادرباید بیشتر غذای سرشار از پروتئین مصرف نماید. در پایان ماه چهارم جنین 16 سانتیمتر قد، 120 گرم وزن ودرپایان ماه پنجم 25 سانتیمتر قد و240 گرم وزن دارد.همانطوری که اشاره شد در این ماه حرکات جنین توسط مادر احساس شده وصدای قلب او شنیده می شود .درپایان 3 ماهه دوم ، جنین شش ماهه حدود 30 سانتیمتر قد و بیش از نیم کیلوگرم وزن دارد ، پوست بدنش پرچین وچروک و سرخ رنگ است و روی آنرایک لایه چربی می پوشاند. سه ماهه سوم حاملگی: درپایان ماه هفتم قدجنین حدود37/5 سانتیمتر ووزن او حدود 1200 گرم می شود . نوزادانی که در این زمان به دنیا آیند، زنده می مانند ولی نیازمند مراقبتهای ویژه در بیمارستان هستند. در ماه هشتم قد جنین به40 سانتی متر و وزنش بحدود 2 کیلوگرم می رسد و همه دستگاه های بدن در این زمان کامل است .بالاخره در پایان نه ماهگی جنین تقریبا 50 سانتیمتر قد وبیش از 3 کیلوگرم وزن دارد، پوست بدن صورتی رنگ است ولگدزنی وحرکاتش به دلیل اشغال فضای بیشتر دررحم ، کمتر می شود.جنین کاملا آماده تولد است
کالج متخصصان زنان و زایمان آمریکا اکنون توصیه می‌کند زنان بارداری که قرار است زایمان سزارین انجام دهند، باید درست پیش از این عمل آنتی‌بیوتیک دریافت کنند تا از عفونت‌ها پیشگیری شود.

به گزارش هلث‌دی نیوز به گفته این کالج عفونت شایع‌ترین عارضه سزارین است و در 10 تا 40 درصد زنانی که سزارین می‌شوند عفونت رخ می‌دهد، در حالیکه در زایمان طبیعی این میزان یک تا 3 درصد است.

آنتی‌بیوتیک‌ها به طور معمول تنها پس از عمل سزارین داده می‌شدند زیرا تصور بر این بود که اگر آنتی‌بیوتیک پیش از تولد نوزاد داده شود،‌ ممکن است به جریان خون او وارد شود و با آزمایش‌های پس از تولد نوزاد تداخل پیدا کند یا به عفونت‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک در نوزادان منتهی شود.

دکتر ویلیام اچ بارث، جونیور رئیس کمیته حرفه‌ای مامایی در کالج متخصصان زنان و زایمان در این باره گفت: "بر اساس آخرین داده‌ها، دادن آنتی‌بیوتیک به صورت پیشگیرانه به زنان باردار درست پیش از سزارین به طور قابل‌توجهی عفونت را در مادران کاهش می‌‌دهد و به نظر می‌رسد آسیبی متوجه نوزاد نمی‌کند."

او افزود:‌ "ما توصیه می‌کنیم که زنانی که تحت عمل سزارین قرار می‌گیرند،‌ یک دوره پیشگیری آنتی‌بیوتیکی را قبل از شروع جراحی دریافت کنند."

بر اساس این توصیه جدید زنانی که نیاز دارند تحت عمل سزارین اورژانس قرار گیرند، باید هر چه زودتر آنتی‌بیوتیک دریافت کنند.

اما به گفته بارث عمل به این توصیه در مورد زنان بارداری که از قبل به دلایل دیگری آنتی‌بیوتیک دریافت می‌کنند،‌ ضروری نیست.

این توصیه جدید در شماره سپتامبر ژورنال Obstetrics & Gynecology منتشر شده است.
برای شناخت آدمها کافیه فقط یک بار بر خلاف میلشون عمل کنی ....آپلود عکس
من امروز خیلی حالم خوبه آخه دیروز آمپول ضدتهوع زدم راستی به نظر شماها مشکلی برای نی نی نداره دکتر من که می گیه مشکلی نداره هر هفته ای یه دونه شماها چی میزنید یا نه آخه من نگرانم دیگه مبادا نی نی کوچولوم اذیت بشه ..........................همتونو دوست دارم
2810