2777
2789
سلام بچه ها
رها جان بگو کجای دلت درد میکنه و آیا درد میکنه یا تیر میکشه؟
راستی من سرما خوردم و خیلی آبریزش بینی دارم توی هفته 8 هستم نمیدوم چه کار کنم مایعات زیاد میخورم و روزی چد بار بخور دادم گاهی خوبم و گاهی بد لطفا اگر کسی راهکار دیگه ای بلده من رو راهنمایی کنه مرسی.
من دل دردم مثل درد پریود هست
ولی یه وقتا خفیفه یه وقتا شدید جوری که نفسم بند می یاد:(
این حالت گه گاهی بهم دست میده
برای سرما خوردگیت پرتقال زیاد بخور چون ویتامین سی داره
آبش رو اگه بخوری که بهتر
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان تا میتونی مرکبات بخور ماها که توی زمستون بارداریم خیلی باید مراقب خودمون باشیم وقتی بیرون میری لباس گرم بپوش لیمو شیرین خیلی واسه سرما خوردگی مفیده تا میتونی بخور امیدوارم زودی خوب بشی
سلام به همگی . انجل عزیزم منظورم از اینکه حالم بهتره از لحاظ روحی بود نه جسمی معده درد دارم خیلی ترش میکنم تکرر ادرار دارم من توی 7هفته و 4روزم حالت تهوع ندارم یه چیزی بگم : قبل از بارداری لب به پنیر نمیزدم ولی حالا صبونه ها فقط پنیر با نون تازه عزیزم دلت نخواد؟ فکر نکنم فسنجونم بد باشه چون گردو و مرغ داره که هردو مقوی اند من همه چیز میخورم تنها چیزی که کمتر میخورم چای هستش مواظب خودت باش گلم
رها جان من که تا حالا به این نتیجه رسیدم که طبیعی بهتره چون اندامت به حالت قبل برمیگرده و در کل به راحتی به فعالیتهای روزانه زندگیت میرسی ولی سزارین باید مراقب بخیه هات باشی دوستم بعد چهار ماه میگفت جای بخیه هاش چرک در میاد
ممنون تارا جان من هم خیلی ترش میکنم امیدوارم این مشکل هم زود خوب بشه
الان 5-6 روز هست که عصب سیاتیکم خیلی درد میکنه و بعضی موقع ها اصلا نمی تونم راه برم یک کم سرما خوردگیم بهتر شده .
من تصمیم دارم سزارین کنم
البته بارداری قبلیم که منجر به سقط شد بسیار مصمم بودم که طبیعی زایمان کنم اما پارسال که افتادم به خونریزی که دقیقا شب یلدا بود و تا صبح توی بیمارستان بودم خیلی ترسیده بودم و جیغ های خانمهای که توی اتاق درد رو میشنیدم خیلی ترسیدم و خودم رو باختم و الان اصلا حاضر نیستم که طبیعی زایمان کنم و واسه شماها که میخوایین طبیعی زایمان کنید کلی دعا میکنم که خدا کمکتون کنه و دردتون کمتر بشه
البنه مگن اپیدورال درد رو کاهش میده اما تا دهانه رحم سه سانت باز نشه برات وصلش نمیکنن و در هر صورت درد رو میکشی .

سلام نی نی منم تیر به دنیا میاد من توی هفته 8هستم الان دو روز ترشحاتم کاهی رنگ شده ند تا رگه خون هم دیدم کمی هم توی تخمدانم و دهانه رحمم درد دارم . اینجا کسی اینطوری هست؟ می ترسم
سلام خاطره جان من 7هفته و 6 روزمه امروز تخمدان چپم تیر به سمت پایین میکشید گاهی هم مثل یه خط موازی به دوطرف شکمم درد میکرد ولی ترشخ من خیلی نیست ولی گاهی زردو گاهی مثل گچ ولی خونی ندیدم حتما با پزشکت در میون بزار
سلام به همه مامانا
بچه ها اومدم باهاتون خداحافظی کنم. آخه خواست خدا این بوده که من تیر 90 مامان نشم.
من بارداریم پوچ بوده و خود به خود سقط شد.
برای همتون آرزوی سلامتی دارم همینطور برای نی نی های گلتون.
برای من و دوستای دیگه که منتظر بچه دار شدن هستن دعا کنید.
انجل عزیزم خیلی خوشحال شدم که حال نی نیت خوبه برای منم دعا کن من پس فردا نوبت سونو دارم الان توی چند هفته ای ؟ تاریخ زایمانت رو بهت نگفت؟منم ویار ندارم اگه هم باشه خیلی کم بوده واسم حتما دعا کن تا منم صدای قلب نینیمو بشنوم
2810