2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم ...خوبین ...منم 1 اذر فهمیدم که مامان شدم و اولین روز اخرین پریم هم 1 ابان بوده و بع ارز 2 روز تاخیر پری . بتام 176 بود...کی میتونم برم صدای قلب نی نی رو بشنوم به نظر شما من الان چند وقتمه؟؟؟
سلام به همه دوستان عزیز حال همگی خوبه ؟ مهسا جون بهت خیلی تبریک میگم منم دوشنبه سونو بودم گفت ساک حاملگی تشکیل شده ولی از خالی بودنش چیزی بهم نگفت؟ در ضمن من یک هفته از شما عقب ترم من اون روز یعنی سه شنبه 6هفته و دو روزم بود ولی برای شنیدن صدای قلب نی نیم گفت دو هفته دیگه بیا یعنی هفته دیگه دارم واسش لحظه شماری میکنم راستی چه حسی داشتی صداشو شنیدی و دیدیش؟ hivaجون به شما هم تبریک میگم و برای خودتو نینیت هم آرزوی سلامتی دارم فکر میکنم 5 هفته و یک روزته
تارا جون خیلی استرس داشتم چون دکتر بهم گفته بود چون ساک خالی است ممکنه سقط بشه خیلی دعا کردم اما خداراشکر سه شنبه که رفتم نی نی ام را دیدم البته یک هاله است ضربانش را هم من نشنیدم دکتر خودش شنیده ونوشت روی جواب سونوم من آخرین پریودم 1مهر بود اما چون پریهام خیلی نامرتب بود جنین دیر تشکیل شده بود به نظر من 2هفته دیگه برو آدم زود می ره فقط استرسش بهش وارد می شه یکی از علایم تشکیل پل جنینی حالت تهوع می باشد که برای من خیلی شدید بود
سلام به مامانهای مهربون من امروز وارد 6 هفتگی شدم 1 پیشنهاد دارم براتون سعی کنید تو این به موسیقی های موتزارت گوش کنید خیلی روی هوش و شادی جنین تاثیر داره در ضمن 1 سوال دارم شما هم مثل من اینقدر نینی تونو دوست دارین من به هر کی می گم میخنده میگه مگه به این زودی ادم می تونه احساس داشته باشه؟ ولی من واقا حس مادر بودن رو کم کم دارم درک می کنم؟!!!:):)
سلام دوستان. من هم امروز 6 هفته و 5 روزمه و مثل مهسان صلا تهوع و ویار ندارم طوری که شوهرم می گه شاید باردار نیستی!!!! یکشنبه هفته پیش سونو دادم یعنی تو هفته پنجم قلب نی نیم دیده نمی شد. دکتر بهم گفت دو هفته دیگه بیا. دعا کنین مشکلی نباشه. مامان شقایق من هم خیلی ذوق دارم اونقدر که از الان دارم قربون صدقه اش میرم. فکر کنم طبیعیه احتمالا همه اینطورن.
2810