2777
2789
سلام منم الان توی 6هفته و شش روزم مثل مهسان عزیز حالت تهوع دارم ولی خیلی کمه اصلا بعضی وقتا ندارم هرکسی یه جوریه ربطی به سالم بودنو نبودن نی نی نداره مهسان جون ما توی یه تاریخ نی نی هامون به دنیا میاد منم هفته پیش رفتم سونو گفت فقط ساک حاملگی تشکیل شده و واسه ضربان دو هفته دیگه بیا
سلام به همه...

منم احتمالاً یه کوچولوی متولد تیر90 تو راه دارم ... سونو برام 8 هفته زده ولی خودم فکر می کنم کمتر باشه..
در ضمن حاملگی دومم هست پسرم آرشا متولد 27 خرداد 87 هست...
راستش حاملگیم ناخواسته بود ولی به چشم یه معجزه بهش نگاه می کنم و دارم سعی می کنم مشتاق اومدنش بشم همونطور که برای آرشا بودم...

فاطمه بانو جان به قول یکی از دکترا اگه خودتو توی کرم و روغن هم بخوابونی بازم شکمت ترک می خوره .. در ضمن من یه مقدار لکه بینی داشتم که دکتر برام شیاف پروژسترون داد و خیلی بهتر شدم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با انجل عزیز موافقم چیزی نگید که باعث دلهره بقیه بشه ما هزار تا فکر تو سرمونه به اندازه کافی نگرانیم پس بهتره مراقب صحبتامون باشیم تا بقیه رو نگران نکنیم مخصوصا انجل جون که همینجوری نگرانو پر استرس انجل جون شوخی کردم ناراحت نشی
سلام بچه هاجون.............من اصلا قصد نداشتم استرس بهتون وارد کنم فقط خواستم بهتون بگم اگر زودتر از 8هفته رفتید سونو وچیزی دیده نشد اصلا نگران نباشید دکترها اشتباه می کنند که زود سونو می فرستند چون در خیلی ها جنین دیر تشکیل می شه ..............به هرحال امیدوارم همه نی نی هاتون سالم باشه................
سلام به همگیییییییییییییییییییی بیاید قول بدیم دیگه ناراحت نباشیم و به خاطر این نعمتی که خدا بهمون داده ازش سپاسگذاری کنیم من اصلا نگران نیستم و همه چیو به خدا سپردم چه نگران باشیمو چه نباشیم همه کارها خواست خداست من از اون روزی که فهمیدم باردارم شروع کردم به خوندن قرآن و میخوام آخر بارداریم ختمش کنم به همتون توصیه میکنم شما هم شروع کنید خیلی به آدم روحیه میده و ناخواسته همه چیو به خدا میسپارین
سلام بچه ها خوبین؟
مهسا جون بهت تبریک می گم. خدا رو شکر که خیالت راحت شد. واسه منم دعا کن چون وضعیت منم مشکوکه.
تارا جون تو چطوری؟ آفرین به تو. منم قصد دارم قرآن ختم کنم ولی هنوز شروع نکردم.
این روزا همش کارم شده فکرو خیالای جور واجور.
از طرفی هی مامان و خواهرم ازم می پرسن که حامله هستم یا نه منم نمی خوام تا وقتی که قلب نی نبمو ندیدم بهشون چیزی بگم.
خدایا خودت کمکمون کن.
قابل توجه مامانای تهرانی:
روزنامه ایران امروز: در شرایط آلودگی هوا برای کاهش صدمات به دستگاه تنفسی و التهاب دستگاه گوارش ناشی از این آلودگی، مصرف شیر و لبنیات را افزایش دهید. مصرف شیر و فرآورده‌های آن موجب نرم شدن مخاط تنفسی فوقانی، مری و معده می‌شود. همچنین به علت وجود ترکیبات مناسب برای رشد و نمو باکتری‌های مفید که عمل دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می‌کنند، التهابات و بیماری‌های دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد. به اعتقاد متخصصان تغذیه، مصرف دوغ و ماست برای مقابله با آلاینده‌های هوا انتخاب بهتری به شمار می‌روند. آلاینده‌های موجود شامل ترکیبات مختلفی است که از طریق هوای تنفسی وارد بدن می‌شوند و آثار مخرب آن روی بافت‌های بدن، دستگاه تنفسی و قلب و عروق بر جا می‌ماند و در طولانی مدت ابتلا به پوکی استخوان را تشدید می‌کند.
منم از وقتی دکی گفت نی نی دیده نمی شه شروع به خواندن قرآن کردم روزی یک حزب 4صفحه می شه خیلی وقت آدم را هم نمی گیره روزی هم یک بار دعای توسل می خونم وتوسل می کنم به 14معصوم شما هم نی نی هاتون را بیمه کنید
سلام خانم گلا!

بیاید از دکتر هامون بگیم. هر کسی از دکترش بگه که چقدر ازش راضیه یا چطور بهش معرفی شده.

من که دکترم دکتر شرفیه. یه چند وقتیه که خیلی سخت میشه ازش وقت گرفت و هی زود میره.

یه مشکل دیگه هم که دارم ساعت مطبش هست که فقط صبح هاست و من که کارمندم باید مرخصی بگیرم تا بتونم برم پیشش.

ولی در کل دکتر خوبی هست. استاد دانشگاه شهید بهشتیه. خیلی دلسوزه و راهنمایی میکنه. اما من کمتر می تونم وقت بگیرم...
شما چطور؟
من به مامانم گفتم شوهرم هم به مامانش گفته اینقدر پیش خانواده شوهرم عزیز شدم به مادر شوهرم گفتم اینقدر نگرانم اگه اتفاقی بیفته و من به همه شماها گفتم خندیدو گفت هیچ اتفاقی نی افته بعدشم اگه خدای نکرده افتاد مگه چی میشه؟ خیلی ذوق دارن مخصوصا پدر شوهرم آخه نمیدونید توی ماه مهر همزمان خانواده شوهرم رفتن کربلا خواهر خودم رفت مشهد مربیم هم رفت مکه همشونم وقتی برگشتن گفتن از خدا واستون یه بچه عاقلو دانا خواستیم که خوشگلیشم به خودت رفته باشه(خودمو تحویل گرفتم) واسه همین وقتی بهشون گفتم همشون میگفتم ما از خدا خواستیم واسم خیلی جالب بود
سلام مامانا من صبحا خیلی حالت تهوع بدی دارم کلافه شدم اصلا هم حوصله سر کار امدن رو ندارم :) دیروز رفتم دکتر گفت اگه بخوای زایمانت طبیعی باشه هفته اول مرداد ماه میشه ولی من می خوام سزارین کنم نینیم هفته اخر تیر بدنیا می یاد :)
ماما آرشا و آیسان عزیز ممنون که پاسخ دادین.از همه دوستان خوبم هم ممنونم. من اولین بارداریمه و قبلا هم هیچ مشکلی نداشتم. فکر کنم دکتر برای جلوگیری از سقط این داروها رو بهم داده. من قبل از مصرف پروژسترون هیچ مشکلی نداشتم اما بعد از مصرف چند بار لکه بینی داشتم. به دکترم زنگ زدم گفت فعلا جای نگرانی نیست. من خیلی بهش اعتماد دارم. همه چیزو سپردم به خدا و انشاء الله که این خانم دکتر هم وسیله باشه و من این دروه رو به خوبی پشت سر بذارم. برای همه مامانا و نی نی هاشون آرزوی سلامتی دارم.
2810