2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تارا جون به نظر من طبیعیه منم کمر درد دارم مخصوصا طرف چپم اتفاقا شبا همش درگیرم نگران نباش

درمورد کندور هم می گن باید با احتیاط مصرف بشه چون زیادیش باعث بیش فعالی در بچه می شه من که ترجیح می دم نخورم

2805
مرسی مینا جون من طبق سایتی که شما دادید تو هفته پنجم هستم پس کمر دردم طبیعیه منم کندور نمیخورم شاید عوارضش زیاد باشه ما که نمیدونیم راستی بچه اولته؟ چند سالته؟من بچه اولمه 28 سالمه
نازی تارا جون منم هفته ششمم ،، قراره چهارشنبه برم برای سونو امیدوارم همه چیز خوب باشه

تارا جون من سی سالمه بچه دوممه اولی یه پسر هفت سال و نیمه است
شما بعد از چندماه اقدام باردار شدی ؟؟ ایران زندگی می کنی ؟؟
من ایران زندگی میکنم شما کجایین؟ من ویارم شروع نشده اصلا حالت خاصی ندارم جز اینکه سینه هام سفت شده من بعد از سه ماه باردار شدم حالا که تجربه دارین چرا من هیچ حالت خاصی ندارم ؟ نه ویاری نه چیزی؟
نگران نباش تارا جون بیکاری هااااااااااا منم سر پسرم تا هفته هشتم هیچ حالت خاصی نداشتم اما بعدش شروع شد بعدم همه گیر که نیست گلم خیلی ها ممکنه اصلا ویار نداشته باشند بعضی ها هم خیلی خفیف و کوتاه مدته

منم هنوز دکتر نرفتم قراره چهارشنبه برم فولیک اسید می خوری ؟؟؟؟؟؟؟ من فعلا اینو می خورم ولی یادمه سر امیر بهم ویتامین هم داد ،، احتمالا سونو برای قلب هم برات بنویسه

من دبی زندگی می کنم تارا جون
مرسی مینا جون منم فقط فولیک اسید میخورم ولی امشب کلی حالت تهوع اومد سراغم کاش مثل همیشه بودم سر شام بدجوری حالم بد شد طوری که شوهرم دنبالم اومدو بنده خدا هم شام درست و حسابی نخورد
2810