2777
2789
سلام علامتهام : 1- تهوع در شب 2-پرخوری و فعالیت در آشپزخانه 3- نشان حرف وی در چشم راست 4- میل به ترشیجات 5- اصلا حالت خواب آلودگی ندارم خسته میشم ولی خوابم نمیاد 6- تنگی نفس 7- وضعیت بدنم تغییری نکرده ولی من باورم نمیشه مگه با این چیزا میشه تشخیص داد؟ در ضمن برای من جنسیتش مهم نیست از خدا یه نی نی سالم و پر ستاره و در آخر زیبا خواستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تعبیر قشنگی تارا جون

منم رفتم دکتر همه چیز خوب بود خداروشکر ،، راستی انجل جون دکی گفت هفته چهارده جنسیت و می شه تشخیص داد تاریخ زایمان منم شد 6 جولای
برای همتون آرزوی سلامتی دارم
سلام به همه مامانای خوب نی نی هاتون چطورن؟ انجل جونم درسته که دور از خانوادتی ولی تحت نظر دکتری و خدا هم همراهته اینقدر حساس نباش هر کسی یه جور علامتی داره بدن با بدن فرق میکنه اینقدر استرس به نی نیت آسیب میرسونه آرامش داشته باش
سلام به همه بچه ها من علاوه بر مشکلات قبلی که حالت تهوع و خواب آلودگی و خستگی بود سرگیجه هم چند روزی هست که کارش رو شروع کرده و 16 آذر باید برای بار دوم سونو بشم تا ببینم قلب نینی در چه وضعیتی هست من فردا میرم توی هفته 8 امیدوارم حال تمام مامانهای که نی نی دارن و نینی هاشون خوب خوب باشه .
2810