2777
2789
عنوان

چیزای خوب برا پوست روتین

72 بازدید | 13 پست

سلام خانما وقتتون بخیر من تاحالا از هیچ کرم یا مواد ارایشی بجز لب ترکن استفاده نکردم ممکنه ی مقدار چیز میز ک برای پوست خوبه معرفی کنید؟ روزنه های پوستم باز نشده اما جوش زیاد میزنم قراره سالسلیک اسید بخرم اما چیز دیگه نمیدونم چی بخرم .مثلا ماسک جوش سرسیاه خوبه بخرم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بزار ی‌چی بهت بگم از منی ک جوش های پر التهاب ددر و چرکی و سر سفید میزدم و جوش زیر پوستی من اینارو ب مدت ۳ ۴ ماه استفاده کردم تا نتیجشو دیدم قبلشم از روتین پوستی های مختلفی استفاده میکردم

نیاز داری ب زینک اکساید و ابرسان مخصوص پوستت ک من از امبرلا استفاده میکنم و ژل سشت‌و شوی صورتت و کاغذ دستمالی و یخ

صبح بلند ک شدی صورتتو با اب خالی و سرد میشوری بعددبا دستمال کاغذی خشک‌میکنی و ماساژ یخ میدی 

بعدشم ک ابرسان میزنی 

شب میشوری و زینک میزنی ب صورتت 

اگرم ارایش کردی صورتتو با ژل شست و شو میشوری

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بابا حالا چنتا محصول مراقبت پوستی خوب بگید اول ببینم چین کل شاید اثر کردن لازم ب جراحی... نشد

جراحي نيست! جاهايي كه خدمات پوستي انجام ميدن، رفتم پاكسازي كرد و يه چيزي زد ضد جوش بود، اون موقع خيلي جوش داشتم بعدش خيلي بهتر شد

من توي روتين پوستيم چيزي كه روي جوش مؤثر باشه نديدم كه بخوام به شما بگم 🌸

اوووو حوصلم سر رف . ن پولشو دارم ن وقتشو

پس بشین نگاهه جوش هات بکن 

۳۰ تومن زینک هستش 

۳۵ ابرسان 

۳۰ هم ژل

خیلی گرونه راس میگی برو میلیونی بده ب روتین حیف اون همه وقتی ک گذاشتم برا تایپ کردن برا ت

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

پس بشین نگاهه جوش هات بکن  ۳۰ تومن زینک هستش  ۳۵ ابرسان  ۳۰ هم ژل خیلی گرونه راس ...

عزیزم چرا ناراحت میشی . من ممنونم اینهمه  تایپ کردی یکم مراحلش طولانی بود فقط لحنم شکخی بود شرمنده