2777
2789
عنوان

بدن جورجینا زن رونالدو عملیه ؟!

22635 بازدید | 99 پست

واقعا برام سواله عکس های چند سال پیشش رو نگاه میکنم خییلی با اینی ک هست تفاوت داره 

با ورزش اینجوری شده یا پروتزه ؟! 

می‌تونستم هر کسی رو دوست داشته باشم اگه دوست داشتن اونو تجربه نکرده بودم ..

ن طبیعیه با ورزش اینجور شده والا مام شوهرمون معروف بود و همه له له میزدن براش باید انقد رو فرم بودیم

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش که میکنه ولی اون تغییرات اساسی از عمله 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
بیشتر ببینید

نمیدونم چرا از چهره ش خوشم نمیاد هیچ ایرادیم نداره ها 

زن مسی بیشتر به دلم نشسته

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
ن طبیعیه با ورزش اینجور شده والا مام شوهرمون معروف بود و همه له له میزدن براش باید انقد رو فرم بودیم

با  دو سه سال ورزش اینجوری نمیشه

این تا زن رونالدو شد اول یکم صورتشو دستکاریای ریز کرد و بعد رفت سراغ باسن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

با یکی دو سال ورزش اینجوری نمیشه این تا زن رونالدو شد اول یکم صورتشو دستکاریای ریز کرد و بعد ...

منم زن رونالدو بودم همینکارو میکردم🤣🤣🤣

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  
بیشتر ببینید
نمیدونم چرا از چهره ش خوشم نمیاد هیچ ایرادیم نداره ها  زن مسی بیشتر به دلم نشسته

زن مسی اصلا زیبایی نداره،ولی احساس میکنم مهربونه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)