2777
2789
عنوان

نظرتون درباره دماغم🙃؟؟؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 80 پست
نیم رخم 

بینیت انگار یکم شبیه این بازیگرهس یشیم توفیلم عمرگل لاله اسمش فک کنم سرنای ساریکا باشه.. ولی خوبه دوستم چون بینیت کوچیکه بری عمل کنی تررر میزنن توش

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد
بینیت انگار یکم شبیه این بازیگرهس یشیم توفیلم عمرگل لاله اسمش فک کنم سرنای ساریکا باشه.. ولی خوبه دو ...

عزیزم من که نیم رخمو گذاشتم عمل کردم 🤣🙃 استارترممم

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب بود مال من تو تاپیک هام هست برو ببین ۴ ماه عمل کردم

دیدم مال شما خیلی فانتزیه قشنگه اما به لاغر ها میاد من تپلی ام اونقدر فانتزی بهم نمیاد ولییی اینقدر طبیعی هم نمیخواستم قرارمون نیمه فانتزی بود

عزیزم من که نیم رخمو گذاشتم عمل کردم 🤣🙃 استارترممم

خا گفتم شایددوباره خاستی عمل کنی😂ب هرحال پوزش🙏

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد
دیدم مال شما خیلی فانتزیه قشنگه اما به لاغر ها میاد من تپلی ام اونقدر فانتزی بهم نمیاد ولییی اینقدر ...

منم گفتم نیمه فانتزی خب این جوری شد ولی عاشقش شدم هرکس میبینه اسم دکترمو میپرسه ، اره من صورتم استخونی یعنی واقعان از این رو ب اون رو شدم بعد عمل

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
دیدم مال شما خیلی فانتزیه قشنگه اما به لاغر ها میاد من تپلی ام اونقدر فانتزی بهم نمیاد ولییی اینقدر ...

عکس از رو ب رو بزار ببینم

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
منم گفتم نیمه فانتزی خب این جوری شد ولی عاشقش شدم هرکس میبینه اسم دکترمو میپرسه ، اره من صورتم استخو ...

اره به شما میاد مشخص بود صورت لاغری دارین 

حالا فرض کن صورتت تپلی بود این بینی چی میگقت تو صورتت 

میدونی مال من یه جوریه 

الان تو ایینده نگاه میکنم سوراخ های بینیم دیده میشه این یعنی نیمه فانتزیه

باز از یه طرف نگاه میکنم طبیعیه

از یه طرف دیگه یه جور دیگس ...

بعد من قبل عمل پره هام خییلی جمع بود الان باز شده باد کرده 

حتتتی 2 هقته بعد عمل کااملا سر بالا بود نمیدونم بی صاحب چرا اینجوری شد

اره به شما میاد مشخص بود صورت لاغری دارین  حالا فرض کن صورتت تپلی بود این بینی چی میگقت تو صور ...

ببین قشنگ مراقبت کردی؟؟؟ چسب و پایین نگرفتن سر و ..... خیلی چیزا چون دکترم گفت خیلی تاثیر داره مراقبت بعدش بعد من ورم ی طرفه خیلی دارم اونو چکار کنم تو عکس خیلی مشخص تر میشه البته بعصی وقتا بیشتر میشه🫤

ببین قشنگ مراقبت کردی؟؟؟ چسب و پایین نگرفتن سر و ..... خیلی چیزا چون دکترم گفت خیلی تاثیر داره مراقب ...

چسب ک خیلی خوب میزدم ولس خب درس میخوندم کار خونه در حد کم میکردم

چسب ک خیلی خوب میزدم ولس خب درس میخوندم کار خونه در حد کم میکردم

وای درس خوندن ضرر داره سرت پایینه

چاره ای نبود ترم اخر لیسانسم بود دقیقا یک هفته ب امتحانا عمل کردم 

عزیزم بینیت کاملن طبیعی هستش یعنی معلوم نبست گ عمل کردی خیلی ، حالا قیل عملت رو ندیدم ک بخام مقایسه کنم در چ حد تغییر کرده ،اره بد موقع عمل کردی