2777
2789
عنوان

آیا من باردارم؟

869 بازدید | 107 پست

دوستان من یک روز بعد اتمام پریودم رابطه سطحی با نامزدم داشتم ولی از ریختن منی مطمئن نبودیم،از دیشب که درست یه هفته از رابطه(و هست روز از اتمام پریودم) گذشته من لکه بینی(خونابه قهوه ای) دارم

سوالم اینه من الان باردارم؟

چجوری مطمئن بشم از بارداریم؟

خیلی استرس دارم ما تو عقدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
دقیقا سطحی چیه😐🙄

ینی فقط از رو شلوار لمس کرده ؟؟؟

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
2804

اولا باید مواظب خودت بودی اگه خدا نکرده کارتون ب ازدواج نرسید جدا شدین کی ضرر میکنه تو

حالا ک کار از کار گذشته باید منتظر بشی ببینی پریود میشی یا ن یا اینکه بی بی چک بزنی ک فک نکنم ب این زودی جواب دقیق بده

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم
2805
2801