2777
2789
عنوان

بینیمو قبل دوماه انزیم وفیلر زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست
نه ماما  وای میترسم نکروز کرده بخدا حالم خیلی بده حتا نمیتونم حرف بزنم

ماما؟ فیلر بینی؟

از چه طریق باهاش آشنا شدید و تو چه محیطی براتون انجام داد؟

کدوم شهرید؟

اصلا نگران نباشید فقط شنبه مراجعه کنید که خیالتون راحت بشه نکروز الکی نیست و تب  میاره

ماما؟ فیلر بینی؟ از چه طریق باهاش آشنا شدید و تو چه محیطی براتون انجام داد؟ کدوم شهرید؟  اصل ...

خانواده شوعرم مشتیرهاشن 

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابااااا من که چیزی نمیبینم چیزی نیست نگران نباشید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فکر کردم سیاه شدهههه

ولی شنبه به پزشک مراجعه کنید برای اطمینان

من پزشک نیستم ولی تا جایی که میبینم چیزی نیست خداروشکر

نه بابااااا من که چیزی نمیبینم چیزی نیست نگران نباشید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فکر کردم سیاه شدهههه ولی ...

از شدت استرس دارم بالا میارم پس چرا فرورفتگی ایجاد شدع  وکبودن  بخدا دوس دارم خودکشی کنم

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

نه بابااااا من که چیزی نمیبینم چیزی نیست نگران نباشید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فکر کردم سیاه شدهههه ولی ...

شهر ما پزشک خوب نیس فقد یکی اونم مال پوست و مو و فیلیر واینل

نهههه خودکشی واسه چی هرچیزی راه حل خودشو داره مگه میشه یعنی ی جراح خوب بینی تو شهرتون نیست؟

نه نیس

نهههه خودکشی واسه چی هرچیزی راه حل خودشو داره مگه میشه یعنی ی جراح خوب بینی تو شهرتون نیست؟

خیلی حالم بده دکتری نمیشناسی که انلاین پاسخگو باشه

من نمیخوام امیدواهی بدم چون واقعا پزشک نیستم فقط تا یک  حدی که تونستم راهنمایی کردم

و بنظرم حتی اگه شده بلیط بگرید و تو این هفته مراجعه کنید شهرای بزرگ مثل تهران ، مشهد و بینی رو نشون جراح بدید

پشت گوش نندازید که خدای نکرده عواقب بدتر نداشته باشه

با نارحتی و استرس هم هیچی درست نمیشه

ان شاءالله که هیچی نباشه

خیلی حالم بده دکتری نمیشناسی که انلاین پاسخگو باشه

حقیقتا نمیشناسم ولی تو برنامه اسنپ اگه دارید بزنید رو بخش پزشک و مشاوره 

وقتی بزنید، لیست پزشکای مختلف رو میاره باید بزنید رو پزشک گوش ، حلق ، بینی  متخصص دارند و به صورت آنلاین مشاوره میدن ولی هیچی مثل پزشک حضوری نیست