2777
2789
عنوان

خانواده شوهر پست و بی ذات

876 بازدید | 16 پست

دوستان این مشکل دوستمه پیامارو میخونه ولی کاربری نداره نمیتونم نظر بده یا تایپیک بزنه 

چهار ساله ازدواج کرده و همیشه و همه جور پذیرای خانواده شوهرش بوده

هیچوقت کوچکترین بی احترامی نکرده بهشون از اونجایی که عروس غریب بوده و بقیه عروسا فامیل

خلاصه که دوستم همیشه انگار مسافرخونه بود چون ی شهر دیگه بود همیشه فامیل شوهرش خونش پلاس بودن
همیشه هم پدرشوهرش مهمون براش دعوت میکرد دوست منم بی چون چرا فقط میگفت چشممم

دوستم از روی احترام میگفت و اونا وظیفه میدونستن

یبار که شوهر دوستم بهشون گفت ما داریم میریم حایی و نیستیم گفتند که شما سفره دار نیستید و نونتونو کسی نمیخوره و هزار جور حرف دیگه

الان دوستم خیلی ناراحته و واقعا نمیدونه چطور با اینا رفتار کنه راه حل بدین

اینم بگم ک دوستم شوهرش رو خیلی دوست داره و همه این احتراما رو بخاطر شوهرش میذاشته وگرنه چیزی از اونا ندیده که بخاد دلگرم شه بهشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

دخترها وزنهامون کی میخوان برای دوستش دارم چون عاشقشم رو از برده بودن وخوار کردن خودشون جدا کنن والا پدرومادرت هم دوست داری ولی اجازه میدین براتون دل بسوزون خدا همه رو هدایت کنه دختر بزرگ کنی بخاطر دوست داشتن ی پسر بی عرضه مردم بشه گارسون وخدمتکار بی جیره مواجب ی سری ادم فرصت طلب خودخواه😡

اصلا دخالت نکنه و به همسرش بگه هر تصمیمی تو بگیری من پشتتم

میخوای ادامه بده مثل قبل میخوای کار دیگه ک خیلی مهربون به همسرش اینو بگه

بگه با وجود اینکه فلان و فلان همونایی که تو الان گفتی اما من تابع تصمیم توام 

اینجوری بهترین اتفاق برای زندگیشون میافته

2809