دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین خوابم خیلی زیاد شده من قبلا اگر شب ۴ ساعت میخوابیدم هم روز سرحال بودم اما الان هر چی بخوابم باز وقتی میخوام بیدار بشم نمیتونم و انگار یه وزنه به سرم وصله
ببین علایمت مثل منه...ولی خب من چکاب دادم و سی تی دادم گفتن سالمه دیگه دکتر نرفتم با خدا وقرآن خودمو آروم میکنم وباخودم میگم وقتی همه چی سالمه پس خدا خودش درستش کنه.
ببین خوابم خیلی زیاد شده من قبلا اگر شب ۴ ساعت میخوابیدم هم روز سرحال بودم اما الان هر چی بخوابم باز ...
ببین بخدا افسردگی هستش یه نوع افسردگی سر هستش...سعی کن توی محیطهای شاد بری تفریح کنی تا کم کم خوب بشی...من خواهرم اینجور بود بخدا میگفت چهارسال طول کشیده
من ۳ دفعه ام آر آی از سر و گردن و کمر دادم عکس گوش گرفتم آزمایش خون دادم دکتر قبل دو دفعه رفتم نو ...
ببین به این فکر کن که اگر خودتو بندازی شوهرت ازت زده میشه زندگیت خراب میشه پس وقتی همه چی سالمه خداروشکر کن وخودتو ببند به قرآن ونماز وخدا..واینم بگم بخداقسم این سایت ها آدمو دیوونه میکنه...دور شو ازش
نمیتونم برم دست خودم نیست خیلی اذیت میشم سرم منگ و گیجه
خب باید بری کم کم شروع کن...بخداوندی خدا قسم من میرم اصلا لذت نمیبرم سرم میخاد منفجر بشه اما خب میرم میگم بزار ترسم بشکنه وهمش ازخدا کمک میخام...بخدا داخل سرم انگار زخمه دردش