2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر شما هم ژل زدن؟کجا کدوم شهر؟هزینه اون چقد شد؟و اینکه چ ژلی و چند سی سی زدن؟

سلام عزیزم.بله زده . اصفهان. چندتا کار باهم کرده مثل لیزر و بوتاکس و ژل جلو و ژل صورتش بیش از ۳۰ تا شده. دقیق نمیدونم اسکالپترا هم زده.

سلام عزیزم.بله زده . اصفهان. چندتا کار باهم کرده مثل لیزر و بوتاکس و ژل جلو و ژل صورتش بیش از ۳۰ تا ...

چ جالب.نمیدونی چند بار تزریق کردن و چند سی سی زدن.من تا الان ۳تا پک زدم یکی دیگ هم هفته دیگ میخام بزنم.ولی خیلی بزرگ وپهن شده

چ جالب.نمیدونی چند بار تزریق کردن و چند سی سی زدن.من تا الان ۳تا پک زدم یکی دیگ هم هفته دیگ میخام بز ...

اونهم مثل شما سه بار زده ۳۰ سیسی حداقل زده. نباید بیش از ۱۰ دقیقه رو صندلی بشینی.تا یکماه. هالتر و ماساژ هر روز میخواد.

جلو هم بزن بنظرم مهمتر از باسنه

اونهم مثل شما سه بار زده ۳۰ سیسی حداقل زده. نباید بیش از ۱۰ دقیقه رو صندلی بشینی.تا یکماه. هالتر و م ...

منظورتون سیصد سی سی هست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

سلام عزیزم.بله زده . اصفهان. چندتا کار باهم کرده مثل لیزر و بوتاکس و ژل جلو و ژل صورتش بیش از ۳۰ تا ...

سلام ببخشید شما ژل یا فیلرباسن انجام دادید .راضی هستید میتونم چندتا سوال ازتون بپرسم ؟