2777
2789
خواهر من تزریق فیلر و بوتاکس انجام میده اما هیچوقت به بدن نمیزنه چون میترسه بخاطر عفونتش، ،،خدایی نک ...

ببین وررزش خوبه اما حس میکنم برای باسن جواب نده و ورزش های قدرتی پا سختن واقعا

نه عزیزم ژل مناسب باسنن نیست بله خیلی خیلی راضی  هستم

خداروشکر   

آخه تو یکی از تاپیک هاتون گفته بودید باسنم کوچیکه آیا با ورزش میشه بزرگ کرد 

بعد یک سال بعد که عکس اندام گذاشتید واقعا باسنتون پر حجم و گرد بود راه خاصی  رو امتحان کردید ؟؟؟  

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمدید هر چند وقت یکبار باید برید؟

اولش ۴ بار باید به فاصله ۶ ماه بزنی که موندگاریش برا بالا بعدش سالی یکبار کافیه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من چرت و پرت میگم ؟ درسته شما دغدغت بزرگه من اشتباه کردم برو به کارت برس ریپلای نکن 

یایت عمومیه به قول خودتون من ازادمایی که حرف بی ربط میزنن واقعا بدم میاد یه تاپیک زدم برای کسایی که دوست دارن این چیزاروشما ازاول تاپیک اومدی فقط حرف ببخشید مفت و ب ربط میزنی خودتون باعث میشید بی احترامی بشه بهتون موفق باشید

جذبم نکرد  اتفاقا رفتم تو فکر که بزرگ بودن باسن چقدر میتونه مهم و توی زندکی تاثیر داشته باشه🫡

ببین دوست عزیز رضایت هر فرد از خودش به خودش مربوطه،ولی حرف من چیز دیگه ایه وقتی با ورزش که سلامتی جسمتو هم تضمین میکنه چرا این روش خطرناک و ریسکشو باید به جون بخریم ،،،،و در آخر هم باید بگم وقتی برای اولین بار ژل به هر جایی میزنی زود از بین میره و تو دوباره باید ترمیم کنی که اونم تازه نهایتش بدنت خوب نگهش داره تا دوساله و باید هر چند سال تزریق کنی مدام ،،،بنابر این چند بار میتونی این ریسکو به جون بخری ،،،کمی تفکر ،،،،یعنی چه چیزی ارزش به خطر انداختن جونتونو داره 

خداروشکر    آخه تو یکی از تاپیک هاتون گفته بودید باسنم کوچیکه آیا با ورزش میشه بزرگ کرد&n ...

اون تاپیک رو یادم نیست که گفته باشم باسنم بزرگه شاید منظورم ایت بوده میخوام بزرگ تر بشه 

نه من کار خاصی برا باسنن نکردم ژنتیکی هست مامانم و خواهرمم همین طور خیلی پر هست یاسنن هاشون از منم بیشتر من وقتی چاق تر شدم باسنم پر تر شد قبل بچه دار شدن خیلی لاغر بودم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم اونادکترخوب انتخاب نمیکنن من شکم و پهلو داشتم همه نی نی سایت گفتن عمل کنی میمیری فامیل ما مردو ...

دقیقا هرکاری که فکر میکنی که خوشحالت میکنه انجام بده این کارای زیبایی خیلی اعتماد به نفس ادمو میبره بالاتر