2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنونم ازت 

سلام گلم خاهش میکنم امیدوارم بکارت بیاد

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
میگم چرا نگم اینجا نمیشع بیا پی وی تا ادرسو شمارشو بدم 

سلام امضام رو بخون و میتونی کمکم کن ممنون

سال ۱۴۰۲ هم گذشت و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم
عزیزم عکس رنگی انجام دادی؟؟درد داشت؟

سلام آره انجام دادم‌..

یه ساعت قبلش برام یه آمپول زد که گفت عضلاتت رو شل میکنه  و یه ژلوفن هم خوردم... اولش که دستگاهو وارد میکرد یه لحظه درد داشت خودش میگفت عین دل درد پریودیه ولی من چون هیچ وقت دل درد نمیگیرم نمیدونستم چه جوریه😀

یه دارویی رو با دستگاه وارد لوله ها میکنن از من همش از داخل رحم برمیگشت و میرفت تو مانیتور میدید میگفت وارد لوله هات نمیشه...! خودش میگفت به طرز عحیبی برمیگرده گفت احتمالا گرفته ان یا چسبندگی داره...

چهار بار انجام داد گفت اگه نشه باید عمل کنی چسبندگیتو باز کنن.. دفعه ی آخر یهو درد عجیبی پیچید زیر شکمم که یه جیغ زدم و اشکم دراومد ولی گفت لوله هات باز شد گرفته بود..

امیدوارم دیگه الان که باز شده بدونiui باردار شم چون فک میکنم مشکلم از همین گرفتگی لوله ها بوده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سلام آره انجام دادم‌.. یه ساعت قبلش برام یه آمپول زد که گفت عضلاتت رو شل میکنه  و یه ژلوفن هم ...

وای جددی میگیی،احتمالا همین فقط مشکلت بوده فامیل ماهم بعد پنج سال باردار نشدن ،بعد عکس رنگی ماه بعدش باردار شد،من به دکترم میگم میگع اگه کورتاژ یا جراحی شکم نداشتی اصن امکان نداره گرفته باشه ولی منم حس میکنم بستس لوله هام،اخه سونو و ازمایشم هیچ مشکلی نداره سه ماه اقدام کردم اصلا نشد،پس دردش قابل تحملهه اخه تو نینیسایت هی میگن وحشتنااکه یا بیهوشی حتما انجام بدین خواستم تجربتو بدونمم،مررسی گلم،انشالله تا یکی دوماه اینده حتما باردار میشی احتمالش خیلی زیاده،انشالله که خیره❤️

وای جددی میگیی،احتمالا همین فقط مشکلت بوده فامیل ماهم بعد پنج سال باردار نشدن ،بعد عکس رنگی ماه بعدش ...

ممنون عزیزم انشالله...

ببین من زایمان اولم طبیعی بود و سزاربن نشدم یعنی اصلا جراحی شکم ندارم تا حالا هم کورتاژ نشدم و گرفته بود.. به اینها ربطی نداره

دکتر اونجا هم گفت حتی اگه گرفتگی هم نداشته باشه با عکس رنگی امکان بارداری ۹۰ درصد افزایش پیدا میکنه چون لوله ها پاکسازی میشن...

بنظرم حتما برو انجام بده اصلا ترس و استرس هم نداشته باش منکه خیلی ریلکس رفتم قبلش شیاف و اینام نزدم فقط یه آمپول خودش زد... دردش هم قابل تحمله و چند ثانیه هست و زودم تموم میشه بنظرم می ارزه آدم انجام بده‌..

من اگه بازم لازم باشه میرم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ب همه دادم شمام میدم شاید خدا خواست درس شد،بهت درخواست دادم 

باز درخواست بده حواسم نبود زدم رو رد کردن

سال ۱۴۰۲ هم گذشت و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم