2777
2789
عنوان

دیگه بریدم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا پسر 13 و 8 ساله هم دارم بزرگتر که بشن دیگه خودشون دنبال درس و کار خودشونن از الان سعی کن مسئولیت پذیر و مستقل بارشون بیاری بچه اگه اعتماد به نفس بالایی داشته باشه خیلی آسون روی پای خودش وایمیسته و اویزون مادر پدر نمیشه
وقتی خوابن کارهاتو بکن که بیدار شدن باهاشون بازی کنی وقتی بازی کنن زود تر خسته میشن و دلشون استراحت میخواد سخت که هست اما سعی کن یه جوری عادتشون بدی مثلا شب زود بخوابن یا صبح ها بیشتر بخوابن که خودت به کارات برسی
واقعا بچه داری سخت ترین کاردنیاست منم دوتاپسردارم 2سال فاصله سنیشونه خیلی اذیت شدم البته الان که یه کم بزرگ شدن خیلی بهترشده اوضاع ولی وقتی پسردومم تازه دنیا اومده بود واقعا وحشتناک بودحتی وقت نمیکردم موهام رو شونه بزنم
خیلی سخته من یکی دارم در طول روز کلا میگه مامان بازی جَدید ولی خوب انقدر مستقل بار اومده از الان که بهش میگم من میخوام اشپزی کنم شده یه ساعت هم با اسباب بازیهاش بازی میکنه البته این وسط هر ازگاهی میاد که مامانی بیا ولی خوب ازش خیلی راضیم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من هم الان دارم جدا میکنم البته یه کم دیره ولی خوب همسرم نمیتونه متاسفانه میگه اصلا دلم نمیاد 27 ماهشه از اول همیشه موقع خواب سعی کردم اطرفم انقدر سکوت نباشه که عادت بدی براش ایجاد شه خواابش همیشه عالی بوده موقع خواب حتما موسیقی بزار براش چیزهایی رو که دوست دارند
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مه گل جان چی درست میکنی که همش اشپزخونه ای من که امروز خیلی خسته بودم هنوز ظرفهای نهار و نشستم
2810