2777
2789

دیشب تو مجازی یک آقایی با رفتار خیلی درست و حرفهای قلمبه سلمبه فریبم داد و شمارمو گرفت توی تلگرام عکساش و فرستاد و گفتم ببخشید. چون خیلی داغون بود و پیر  از اونا که هرکی ببینه میترسه ۵۰ ساله بود وقتی جواب رد دادم تا صبح پیمکهای فحش و رکیک از خودم گرفته تا مادرم داده خیلی فحشهاش اشکم و دراورد هرچی بلاک کردم با شماره ثابت و متزل تماس گرفتن خیلی حرفهای شرم آور مخصوصا به مادرم زدند . تمامی پیامکهاشو دارم به ایرانسل زنگ زدم گفتن باید بری مرجع قضایی شکایت کنی. نمیدونم هزینه کنم برخوردی صورت میگیره یا نه به هیچ وجه هم نمیتونم حرفهاشو نادید بگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی عوضی هم اینجا به یه بهونه آیدی داد رفتیم روبیکا خیر سرم یچیزی بهم یاد بده،تا نگو این می‌خواسته من برده بشم براش هرچی گفت انجام بدم کصافت اشغال.

منم روبیکامو حذف کردم ولی هرکار میکنم فحش و حرفاش یادم نمیره کامل درکت میکنم

ولش کن عزیزم

اونم قصدش روانی کردنته

منم قبلا یه مزاحم داشتم

اعصاب و روانم بازی کرد

چند ماه از خورد و خوراک و غذا افتاده بودم

تجربه ثابت کرده؛ کسایی که ادعا دارن بقیه بهشون حسودی میکنن،  خودشون از همه حسودترن
بله میره شکایت میکنی  کار سختی هم نیست

یه حرفهایی زد اصلا نمیدونم از چه فرهنگی استفاده میکنه و از کجا میاره به ذهن هیچکس خطور نمیکنه این حرفها میسوزم به مادرم چرا گفته . از خودش گرفته تا سگم فلانت میکنه بیسارت میکنه

تو رو خدا شمارتونو ب هر کسی ندید

یه دخترا دانشگاه ما داشت با گریه میرفت سمت راه پله های طبقه بالا اتفاقی با دوستم دیدیمش رفتیم سراغش اخرش حرف زد گفت به یه نفر شمارمو دادم و مدتی باهم بودیم الان فهمیدم کثیفه میگم نمبخوام عکسامو فوتوشاپ کرده و میگه پخش میکنم و ویس صداهامو ضبط کرده زده رو فلش خونمونو پیدا کرده انداخته دم در گفته برشدار 

خلاصه که به جز خانواده خودتون به هیچ نری اعتماد نکنید تا زمانی ک اومدن رسما پیش خانوادتون

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘