یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خارجی بهتر . مادر من توی مرکز روشنا زیر نظر دکتر دهقان منشادی انجام دادن . خداروشکر کاملا صحیح و سلامتن و درمان شدم در انتخاب پزشک دقت کنید مرکز خوب برید . داروی خارجی استفاده کنید. زود و سریع درمان میشید انشالله
میشه بپرسم علائمتون چیه ودرچه مرحله ایه بیماریتون؟اخه منم توخونه مریض دارم ولی راضی نمیشه شیمی درمانی انجام بده.براهمین خیلی پیشرفته شده مریضیش
🕊️🤍آغوشتو به غیر من به روی هیچ کی باز نکن♥️منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن 🤍من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم ♥️واسه کنارتو بودن به هر کجا پر میکشم🤍🕊️
🕊️🤍آغوشتو به غیر من به روی هیچ کی باز نکن♥️منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن 🤍من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم ♥️واسه کنارتو بودن به هر کجا پر میکشم🤍🕊️
خیلی زود خوب میشی . ولی قول بده جدی درمان کنی . من تو خانواده ام سه نفر سرطان داشتن . لنفوم هوچکین کنسر سینه و کنسر رحم هر سه تا به لطف خدا و درمان و پیگیری خوب شدن و مشغول زندگی عادی هستند