2777
2789
عنوان

خانم های بارداری که جنسیت قطعی نی نی شون معلوم شده+ نظریه رمزی

| مشاهده متن کامل بحث + 99912 بازدید | 681 پست
شیدا جان توی پست اول ماریا جون نوشتن..بین بچه ها فقط یه مورد نقض شده داشتیم.که البته سونوشونو نشون ندادن.فقط گفتن واسشون اینجوری نبوده.ممکنه هفته ی زیر ۱۰ نبوده سونو یا واژینال بوده که برعکس میشه ..باید بررسی بشه.. ما هم منتظریم ببینیم چی میشه. ایشالا هرچی دلت میخواد پیش بیاد
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه تناقضی پیدا کردم تو سونوهام من دو بار سونو دادم یکی هفته۶+۳ویکی هفته ۸،هردو واژینال و پیش دکتر خودم,ولی تو یکی دقیقا سمت چپه یکی دقیقا سمت راست, الان تکلیف چیه؟
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اولین سونو ملاکه.ممکنه توی هفته ی ۸ به خاطر نبض گرفتن جنین جابجا شده باشه
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
سلام مجدد.ماریا جون فعلا نیست. رضوان عزیزم اولین تصویر سونویی که توی هفته ی ۵ تا ۱۰گرفتی رو با دقت نگاه کن ببین جنین کدوم سمته توی ساک.و شبیه کدوم عکسه؟ http://www.thegenderexperts.com/uploads/5/4/2/3/54231271/7365710_orig.jpg اگه تشخیصش سخته ازش عکس بگیر.آپلودش کن و لینکشو بزار اینجا. سایت واسه آپلود: http://8pic.ir/
2810