2777
2789
عنوان

خانم های بارداری که جنسیت قطعی نی نی شون معلوم شده+ نظریه رمزی

| مشاهده متن کامل بحث + 99912 بازدید | 681 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم مامان بهمنی ام .توسونو هفته 12 گفت جنین در لترال راست میباشد ودکتر گفت 70 یا 80درصدپسره فعلا نمیدونم دوس دارم هرچه زودتر جنسیت رو بدونم برم خرید سیسمونی
ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو برات میفرسته.
سلام الی جون اگه سونو سمت چپ بوده پس پسره سوین جون منم کاملا با ناهید موافقم وسط متمایل به چپه که احتمالا پسره ناناز جون فقط سونو زیر 9 تا 10 هفتگی ملاکه. تو سونوی زیر 9 هفتگی رو نگاه کنین. فقط امام زمان عزیزم برای شما رو من سمت راست تصویر میبینم که احتمالا دختره
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
سحر جون جهت صفحه مونیتور با عکس فرقی نداره.اگه سمت راست بوده پس دخمله احتمالا
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
مامان آرمید .عزیزم جهت تصویر توی مونیتور و عکس سونو یکیه. این نظریه میگه طبق سونوی شکمی۵ تا ۱۰ هفته اگه نی نبتون سمت راست باشه دخمله و اگه سمت چپ عکس باشه پسمل...عکس سونوتونو بزارین توی تشخیص کمکتون کنیم
آدمها براساس امتیازاتی که از ما گیرشون میاد خودشونو بالا میکشن نه بر اساس چیزایی که واقعا بدستش میارن! + اینجوری میشه که خیلی وقت ها گفتن این که '' من تو را دوست دارم'' آخرین جمله ای میشه که از دهانتون بیرون میاد!
سلام .بچموش عزیزم بالا سمت چپ و 100 درصد پسره
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش ونگاری که خودت میخواهی نقشه را اوست که تعیین کرده نقشه را خوب ببین نکند آخرِ کار، قالیِ زندگیت را نخرند
سحر جان اگه تو مانیتور سمت راست بوده یعنی تو عکس هم راسته. ناهید عزیزم هم همینو میگه. احتملا دخمل تو راه داری
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
مامان آرمید جانم عکس اگه توی عکس سونو جنین سمت چپ بالا و چپ پایین باشه، پسر و اگه سمت راست پایین یا راست بالا باشه، دختر البته در نظر داشته باشیم که سونو عکس حالت عادیه. مثلا چپ سونو سمت راست شکم هستش و برعکس.
2810