2777
2789
عنوان

کیا بعد عمل سزارین شکمشون تخت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 46 پست
اخه خیلی از طبیعیا رو دیدم که شکم دارن با پوست شل  من که دیگه زایمان کردم حالا دنبال یه راهی ه ...

خب رعایت رعایت رعایت 

شیرخوار نهایت۵۰۰کالری مصرف میکنه در نتیجه این یعنی مادر بعد زایمان نباید اونقدر بخوره نفسش بالا نیاد بگه شیرم اینجوری قوت داره

بعد زایمان ورزش و بستن گن مهمه و رژیم 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی من بین بدنسازی و ایروبیک و فیتنس و پیلاتس و  تی آر ایکس موندم😀 کدوم برم که دیگه کلا ادام ...

من خودم  چند ساله ایروبیک فیتنس  میرم عالیه واسه  هم روحیه هم وزن کم کردن. 

ولی اون دوتا  گرچه اسمشون شنیدم ولی تجربه ای ندارم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
دردش وحشتناک بود ..یک ماه تمام درد داشتم و همراه ..تا کارامو کنه...جای بخیه رو مخمه از این سمت پهلو ...

کی عمل کردی؟ هزینه چقدر شد؟

بخیش چجوریه مثل سزارین یه خطه دیگه درسته؟

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
عزیزم هر عقلی میگه بارعایت نکردن چاق میشه ادم اساسا گفته حرفم مربوط افراد عاقلی هستن که رعایت میکنن ...

بله  روی رحم پایین ناف  یا عمودی یا افقی میزنن ک افقیش    بی ربط ب شکمه، عمودیش  میاد بالا تر. تا نزدیکای  ناف،. ک برشه عمودی خیلی خیلی کم اتفاق میافته. 

بازم میگم  برش عمودی و افقی هم ربطی ب چربی های اضافه دور ناف نداره، چربیهای اضافه پهلو نداره 

هر چند برش عمودی شکم رو زشت میکنه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
 بله  روی رحم پایین ناف  یا عمودی یا افقی میزنن ک افقیش    بی ربط ب شکمه، ...

ببین عزیزم هم منظوریم باهم ولی حرف همو متوجه نمیشیم😂😂😂

موفق و سبز باشی💚💚💚💚

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
منم دوتاسزارین داشتم ۱۰کیلوهم اضافه نکردم ومرخوری هم نکردم الان هرکی ببینه میگه ۶ماهه هستم بااینکه ش ...

ورزش کردید؟   رژیم داشتید؟ ب وزن قبل از بار داری برگشتید؟ 

ب همه اینا مربوطه. 

هر بدنی هم ی شکله  کسی ک  اون شکم با سزارین داره، طبیعی میورد هم داشت. 

بری دکتر تغذیه  قشنگ بهت میگه چقدر چربی اضافه دور شکمت وجود داره 

چربی اضافه  درسته ک موقع بارداری میاری، ولی ربطی ب اینکه سزارین شدی یا طبیعی آوردی نداره

شکمم داشتی؟ با این دوتا ورزش آب شد؟

من وزنم زیر 60 کیلو بود با این وجود نمیتونم بگم شکمم تخته تخت بود 

ولی ایروبیک  با رژیم. کم کم وزنت کم میکنه و چربیای شکمی میبرع. 

من وزنم زیر 60 کیلو بود با این وجود نمیتونم بگم شکمم تخته تخت بود   ولی ایروبیک& ...

خدا کنه من قبل بارداری ۵۲ بودم الان ۷۲ هستم اصلا افسرده شدم هیچ کدوم از لباسام حتی کفش هام بهم نمیخوره

خدا کنه من قبل بارداری ۵۲ بودم الان ۷۲ هستم اصلا افسرده شدم هیچ کدوم از لباسام حتی کفش هام بهم ...

اراده کنی کم کم.،میای پایین 

ولی اگه اهمیت ندی یه سال دیگه از الان هم  وزنت بالا تر میره 

توصیم بهت اینه تو  ورزش گروهی مثل ایروبیک فیتنسگ

شرکت کنی چون احتمال ول کردنش کمتره، انگیزت بیشتره چون با اونا  با هم کم میکنید 

کفش احتمال داره لاغر بشی بازم  سایزش تغییر کرده باشه چون عوامل دیگم تو سایز کفش دخالت داره 

یکیاز مانتو هات ک دوسش داری و کشی نیس نگه دار. انشالله شدی 52 کیلو بپوش 

اراده کنی کم کم.،میای پایین   ولی اگه اهمیت ندی یه سال دیگه از الان هم  وزنت ب ...

انشاالله 

متاسفانه چون شیر میدم تا یک سالگیش نمیتونم ورزش کنم

الانم ۳۷ روزه زایمان کردم 

یعنی دیر نمیشه؟