2777
2789
تاحالا سوپ درست نکردم. و میترسم از درست کردنش خیلی واسم مهمه غلظتش خوب باشه و ابکی نباشه. لطفا یه دستور عالی و امتحان شده رو با فوت و فنش بگین مرسیییییییی
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
اول مرغ و جو و هویج رو با کمی نمک بزار کامل بپزه در حدی که جو کامل نرم بشه و وقتی کاملا غلیظ شد و آبش خشک شد شیر گرم شده رو بریز داخلش با یک قاشق خامه شیر رو قبلش گرم کن و خامه هم به دمای محیط برسه با شیر قاطی کن بریز که نبره

خدایا برای همه چیز شکرت😍😍😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مرغ و جو و هویج رو بذار بپزه بعد ریش ریش کن مرغتو بعد تو یه قابلمه جدا سه تا قاشق آرد تفت بده بعد صد گرم کره توش آب کن و دوتا لیوان شیر توش بریز بعد این مخلوط و بریز تو سوپت موقع سرو هم یه لیوان خامه رو با شیر رقیق کن بریز تو سوپت این طرز تهیه سوپ شیره
من سوپ شیررو عالی درست میکنم،اول پیازو با روغن سرخ میکنم ی ذره ک پیاز شل شد،بهش کره میزنم ی فاشق ،ی فاشق پرآرد ذرت ،خوب تفت میدم بعدجوی پخته شده رومیریزم یکی دتاهویچ رنده میکنم توش بعدتانصف قابلمه آب میریرم تاخوب بپزه وغلیظ بشه آب مرغ وعصاره مرغ هم حتمابزن،نیم ساعت اخرشیراضافه میکنم با زعفران و فلفل قرمز حسابی ونمک،مواظب نمکش باش ک شور بشه نمیشه خورد،معمولا نمکو اخربزن طعمشوبچ ش،فقط زودشورمیشه مواظب باش
خداجونم ازت ازت ممنونم ک منو عاشق شوهرم کردیو دختر گلم وپسرنازنینمو ب من بخشیدی،،،،،خیییییلی دوست دارم
به نظر من اگه میخوای غلیظ باشه شیرو مستقیم نریز، سس سفید درست کن بریز تو سوپ فقطططط هم با جوی درسته درست کن. باید ولی از قبل خیسش کنی و پختش طولانیه
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اریا دخت جان جو و مرغ و هویجو با هم بریزم؟ سیر و پیاز نریزم؟؟ چقدر اب بریزم؟؟ پس هویج کی خورد بشه؟؟
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏