2777
2789
عنوان

سک*س چت خواهر 12 سالم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 137918 بازدید | 212 پست
یعنی با مهربانی و ملایمت باهاش حرف زدیم .... البته مقاومت میکرد و می‌گفت این با همه پسرا فرق داره . ...

اها خوبه اینجوری 

واقعن خدا ازشون نگذره کاری ک میخواسن کردن ب بهونه کرونا گوشی دادن دست بچها

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره
والا بخدا  بچه 12 ساله رو چه به این چیزا...  آخه یکی نیست این وسط بگه بچه جان تو اصلاً چ ...

گناه دارن این بچه ها. 

همین اینستا پر شوخی های زیرپوستی ج.. ن. سی هست یا معرفی فیلم های ص. حنه داربچه ها هم که نفهم نیستن، بالاخره یاد میگیرن و کنجکاو میشن سرچ می کنن

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چت ها رو الکی نمیگه. اون موقع دوست بودن چت کردن دوتایی الان باهاش کات کرده  میگه من نمیخواست ...

غلط کرده مسر هم خودش مرض داشته ک ازش پرسیده از واژن یا مقعد میدی خیلی ببخشیدا.... خدا توبه با ۲۴سال سن با شوهرم قبل ازدواج مدتی فقط صحبت میکردیم مامانم ولم نمیکنه اینا رو ببینه چی میگه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
بیشتر ببینید

بچه هام بچه های قدیم خوش به حال خودمون که اقلا کودکی کردیم ولی بچه های الان هیچ کودکی نکردن و چقدر زود بزرگ میشن 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
دختری که اینجور چیزارو میفهمه فکر نکنم همچین چیزهای ساده ای رو نفهمه

بنظرم نمیفمه ک بهش بگن ضربع میخوریو اینا چی بگم والا

گناه دارن این بچه ها.  همین اینستا پر شوخی های زیرپوستی ج.. ن. سی هست یا معرفی فیلم های ص. حنه ...

نمیدونم والا چی بگم... 

اعصابم خورد میشه این چیزا رو میبینم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
خیلی همش عذرخواهی میکرد میگفت اگه میدونستم 12 سالشه اصلا باهاش رل نمیزدم، خواهرم الکی گفته بوده 18 س ...

مگه پسره چن سالشه😐😶پسره

بچه هام بچه های قدیم خوش به حال خودمون که اقلا کودکی کردیم ولی بچه های الان هیچ کودکی نکردن و چقدر ز ...

و چقدر مظلومن. الکی میگن گودزیلا و اینها در حقیقت داره به این بچه ها ظلم میشه. یه بخشی هم تقصیر ناآگاهی و عقب تر بودن پدر و مادر هاست. یک بخشی هم جامعه فاسد کل جهان

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
غلط کرده مسر هم خودش مرض داشته ک ازش پرسیده از واژن یا مقعد میدی خیلی ببخشیدا.... خدا توبه با ۲۴سال ...

آره باو

اصلا خودش خواسته چت س ک س ی

داشته باشن

الان ازش جدا شده

احتمالا دختره پشیمونه از کاراش

گفته زنگ بزنم آبروش رو پیش خانوادش ببرم

و انتقام بگیرم

تجربه ثابت کرده؛ کسایی که ادعا دارن بقیه بهشون حسودی میکنن،  خودشون از همه حسودترن

پریود شده ؟ 

علائم بلوغ دیدین درش؟ 

اگر عادت کنه ادامه میده بهش یاد بدین که قرار نیست برده شهوت خودش بشه 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
بیشتر ببینید
خیلی همش عذرخواهی میکرد میگفت اگه میدونستم 12 سالشه اصلا باهاش رل نمیزدم، خواهرم الکی گفته بوده 18 س ...

گول حرفاش رو نخور فدات شم.

اون داره انتقام میگیره از خواهرت

پسرا اگه دختر شش ساله هم پا بده باهاش دوست میشن

تجربه ثابت کرده؛ کسایی که ادعا دارن بقیه بهشون حسودی میکنن،  خودشون از همه حسودترن
پسره کیه؟ چرا چتاشو واسه تو فرستاده

من صبح پیام ناشناس رو گوشی مامانم دیدم نوشته بود بیا اونجا بعد شک کردم روبیکا رو چک کردم هیچی نبود رفتم تو چت یک پیام بود(بای❤️💋) بقیه رو پاک کرده بود دیگ ایدیشو فرستادم برای خودم. بعد خودمو جا خواهرم جا زدم اسکرین فرستاد (خاهرم میگفت من اصلا نمیشناسم و اینا میخاستم ببینم راس میگه ک دیدم ن بابا) بعد دیگ بحث این شد گفت تقصیر شماست خواهرتون با این سن اینکارا و میکنه گفتم براچی گفت، گفته با خواهرم فیلم پ***ورن میبینم اصلا باورم نمیشد گفتم راست میگی اسکرین شات بفرست ک فرستاد و دیدم بلههه💔