2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 28066 بازدید | 2883 پست
😂😂جات خالی بود سوگند دیشب با نیل کلی برا کارتون میگ میگ خندیدیم، بعدشم با اهنگ نرووووو سمیه قر تو ...

اتفاقا امروز داشتم پیام‌ هارو میخونم دیدم کلی خندیدیم خیلی بامزه بود میگ میگ 

افرین 👏🏻وای من عاشق شکیرام رقصاشو شورو هیجانشو رهابودنشو خیلی دوست دارم  ،دلم رقص 💃 خواست

زیباترین لحظه ها شانسی نیستند،بلکه بدست خود ما ساخته می‌شوند...
از قوی بودنت لذت بردم سوگند خوب من، ولی از غم و اضطرابی ک بهش دچار شدی دلم گرف...

توکل کردم به خدا ، الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم هرچند مورچه ای پیشرفت داشتم ، ولی خب اون حس های تخریب کننده هنوز هست، میدونی چیه فامیلی از مردها خجالت میکشم ،حس یه گناهکار دارم که از شرم کار زشتی که انجام داده نمیتونه سرشو بالا بیاره و اون سندروم دختر خوب

قبلا تو تاکسی اگه کنار یه آقا مینشستم هم کلی عذاب میکشیدم قورت دادن بزاقم برام سخت بود ،عرق میکردم ،تپش قلب میگرفتم ،اصلا یه وضعی الان اینا کمرنگ تر شده،  ولی تو چشم آقا نگاه نمی‌کنم یا خیلی حالت عجله و تدافعی دارم ،یا میخوام زود ازش فاصله بگیرم ، با اینکه ذاتا آدم بد اخلاقی نیستم ، ولی بیرون خیلی بداخلاقم،یه اخمی میکنم نگوووو،خصوصا تو تنش با خانم مادمازل یا تغییرات هورمونی باشم، ولی بجاش تا دلت بخواد با حیوانات و طبیعت و بچه ها خوبم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا امروز داشتم پیام‌ هارو میخونم دیدم کلی خندیدیم خیلی بامزه بود میگ میگ افرین 👏🏻وای من عاشق ش ...

😂😂😂

شکیراااا خیلی نمکه🥰🥰

تو اولین فرصت قر کمرتو بریز 💃💃💃

با ریتم بخوووون حالا یک دو سه چهار😂💃

توکل کردم به خدا ، الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم هرچند مورچه ای پیشرفت داشتم ، ولی خب اون حس ها ...

میگم طرحواره شرم رو روش کارکن،  

از کارهای کوچیک شروع کن یه مدت سعی کن نفس عمیق بکشی و غقط ارامشتو حفظ کنی، 

بعد عادی شدن سعی کن بتونی راحت صحبت کنی، 

اروم اروم نگاه های کوتاه رو تمرین کن

گل صحرای عزیزم، مهربون من، گل دخترچقد قشنگ صحبت کردی🥰🥰🥰منم عمیقا اعتقاد دارم دیر و زود دارت ولی س ...

دیروز پریود بودم حالم زیاد خوب نبود،سرکار هم دیروز روز پرتنشی داشتم هر اتفاق غیر منتظره ای که میتونست رخ بده دیروز اتفاق افتاد، یه جا دیگه انقدر خسته شدم اون صداهای مزخرف منفی که تو فلانی و بیماری هم تو سرم می چرخید ،بعد یه لحظه احساس کردم یه صدای ضعیف دیگه هم میشنوم،احساس کردم شما بچه ها همتون دارین بهم میگین که میتونم ادامه بدم ،اشکال نداره ،ادامه بده حتی شده حلزونی ، وای انقدر اون لحظه بهتر شدم ،انقدر ارامش گرفتم ، نمیشه اون حس قشنگو توصیف کرد عشق به همه تون🩵💙🩵

😂😂😂شکیراااا خیلی نمکه🥰🥰تو اولین فرصت قر کمرتو بریز 💃💃💃با ریتم بخوووون حالا یک دو سه چهار😂💃

حتما بهترشدم حتما ، جدیدا خیلی دوست دارم رقص هیپ هاپ یاد بگیرم ،البته عربی و ایرانی هم دوست دارم،ولی هیپ هاپ الان ترند تره

میگم طرحواره شرم رو روش کارکن، از کارهای کوچیک شروع کن یه مدت سعی کن نفس عمیق بکشی و غقط ارامشتو حف ...

اره سعی ام رو میکنم مرسی از راهنمایی ات قشنگم

این حس گناه رو باید کمرنگ تر کنم ، من که کار اشتباهی نکردم چرا نباید تو چشم نگاه کنم ، حس میکنم پاکی ام ازم گرفته شده

دیروز پریود بودم حالم زیاد خوب نبود،سرکار هم دیروز روز پرتنشی داشتم هر اتفاق غیر منتظره ای که میتونس ...

من دقت کردم طول ماه تنش داشتنی پی ام اس شدیدی رو ادم تجربه میکنه، 

دربازه اروم شدنت بگم، یه دوره دم صبحا تپش قلب شدید میگرفتم، شروع کردم ب خودم گفتم چیزی نشده که اروم باش،  ارووووم ارووووم، نفس عمیق بکش،  کم کم دیدم اضطرابم خوابید،  الان هم بحران ذاشتنی اون حالتی میشم و دوباره شروع میکنم با خودم صحبت کردن، 

گل صحرا اینجور وقتا ب بدترین حالتش فک کن،  که اکه مارها خوب پیش نره در نهایت چی میشه؟  کارفرما دعوات میکنه؟  اخراج میشی؟  چی میشه دقیقا؟  میبینی بدترین اتفاق هم تحملش سخت نیس اروم میشی

اره سعی ام رو میکنم مرسی از راهنمایی ات قشنگماین حس گناه رو باید کمرنگ تر کنم ، من که کار اشتباهی نک ...

راستی هواپنو پونو یا همون استغفار رو امتحان کن، الیته نه برا اینکه گناه کار هستی، برا اینکه انقد برا اون مورد روح و جسمت ازرده شده

راستی هواپنو پونو یا همون استغفار رو امتحان کن، الیته نه برا اینکه گناه کار هستی، برا اینکه انقد برا ...

انجام میدم گلم هوا پنوپنو رو ،ضربه درمانی EFT، مینویسم ،تو آیینه صحبت میکنم ،سعی میکنم به خودم عشق بدم ، ولی نتیجه با تداوم و تکرار و به تدریج بدست میاد باید صبور باشم کم کم نتیجه بهبود و میبینم

من دقت کردم طول ماه تنش داشتنی پی ام اس شدیدی رو ادم تجربه میکنه، دربازه اروم شدنت بگم، یه دوره دم ص ...

اره به تهش اون موقع فکر کنم ، تنفس هم که عالیه 👌🏻👌🏻

اخ گفتی عزیزم منم این تله رو دارم ، راستش نمیتونم با کسی صمیمی باشم 😔اگه کسی بخواد صمیمی بشه من خود ...

نسبت

فلای جان خواهرم خیلی روزای سختی پشت سرگذاشتی ، اتفاق باغ برای منم اتفاق افتاده پست های قبل سربسته گف ...

سلام عزیزم دلم بمیرم برای دلت که شما هم تجربه مشابه داشتید من با تمام سلول هام درکت میکنم ولی خواهر عزیزم شما هم دست از ترسهات بکش فکر نمیکنم شما هم بتونی تا اخر عمرت مجرد بمونی از یه سنی به بعد پشیمون میشی حداقل دوستی توی چهارچوب با یه پسر بدرد بخور رو تجربه کن حتی اگه به ازدواجم نرسه حداقل دیدت نصبت به مردها کمی عوض میشه مطمعنا شماهم نیاز هایی دارید با سرکوب اونجا بیشتر از اینکه هست روزا برات سخت میگذره کاش حداقل میتونستی جدا از مادرت زندگی کنی امروز منو بزور کشوند خونش و یه کولبار هم وزن خودم انداخت رو شونه هامو سریع در رفتم از زندانش تا لحظه اخرم مثل دشمنش بهم چشم غره رفت

انجام میدم گلم هوا پنوپنو رو ،ضربه درمانی EFT، مینویسم ،تو آیینه صحبت میکنم ،سعی میکنم به خودم عشق ب ...

اره ب مرور جواب میده، حتی دقت کنی کم هم شده نسبت ب قبل تغییراتی داری❤

خیلی سخته خواهرم ولی باید ازش فاصله احساسی بگیری ، وگرنه داغون میشی ، میدونی محبت کردنش هم چطوریه او ...

دیگه الان مدتهاست حتی منو بالاهم نمیبره همونجا زیر پاش نگهم داشته تا تمام استخونام له بشن من گاهیم واقعا ازش میترسم هیچ ابایی از هیچ کاری نداره واسه اینکه حرفشو به کرسی بنشونه امروزم از دهن دخترم در رفت اسم دختر عمشو اورد مادرمم شروع کرد بهم بگه تو اخرش با رفت امد با این خواهرشوهرت ضربشو میخوری یه نیم ساعتی گفتو گفت دید عکس العملی نشون نمیدم اومد بالاسرم واستاد گفت عواقبشو به زودی میچشی بددد هم قراره بچشه حالا ببین چه حرف ابرویی برات درست بشه من خوب میدونم معنی این حرفش چیه یعنی باز دوره میوفتم میرم پیش اشناهای خواهرشوهرت هرچی از دهنم درمیاد میگم تا بلاخره به نتیجه دلخوام برسم ولی دیگه حتی اینم برام مهم نیست یکی دوبار که مادرشوهر خواهرشوهرم گفتن چرا مادرت فلان حرفو زده گفتم من نمیدونم برید از خودش بپرسید