2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 12878 بازدید | 1118 پست
خوب کاری کردی عزیزم. اون که مطمئن باش عاشق سر در آوردن از زندگی توئه. میخواد همه چی رو‌راجع بهت بفهم ...

چقد قشنگ گفتی، 

اطلاعات یعنی قدرت👏

استفاده کرذن علیه ما👏

بهترین راهکار... خنثی و بی تفاوت بودن

یعنی پسش ندم؟ مبخواستم چیزی اوردن قبول نکنم، 

مثلا رفتن جایی سوغانی میفرستن از طریق بچها و شوهرم، 

عین خیالم نیس قشنگ تنم میکنم و باز سراغشونو نمیگیرم😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها من یه مادرم به پسر ده ساله دارم، لطفا راهنمایی کنید من خیلی پسرم رو دوست دارم به بار بدجور مر ...

حالت وسواس فکری پیدا کردی، این بار که خواستی چیزی ازش بپرسی، به زور هم جلو خودتو بگیر،سرتو به یه کاری گرم من همون لحظه، اب دادن ب گلدون، رقص، همین نی نی سایت و... 

و درنهایت اکه واقعا سختته برو دکتر، دارو بده بهت

سلام تاپیک جالبی بودمن بخوام از تجربه‌ی خودم بگم اینطوره که عمیقا احساس خشم به مادرم دارم . هیچ وقت ...

سلام، خوش اومدی عزیزم، متاسفم بخاطر تجربه های دردناکی ک داشتی

دقیقا اینقدر سکوت مردم ک همش دلم میخواد بدترین عذاب دنیارو خدا بهش بده نمیره اتفاقا عمرش طولانی‌ای ب ...

عزیزم منم سال پیش خیلی ازش خشم داشتم، بارها بالش رو ب جا اون کتک زذم، بارها حرفامو نوشتم و بعد پاره ش کردم، 

حس میکنم گذر زمان درمان دردمونه، امسال حالم بهتره

خیلی غم انگیزه این خاطرات، فقط قسمت خیلی خوب این شرایط قوی بودنمونه که تونستیم از معرکه دربریم، منم ...

همین ک دوری نعمتیه 

آبجی من تو فیلما میبینم کسی مادرشو صدا میکنه بغض میکنم تو هم این حسو داری

عزیزم منم سال پیش خیلی ازش خشم داشتم، بارها بالش رو ب جا اون کتک زذم، بارها حرفامو نوشتم و بعد پاره ...

فقط دوری درمان در مونه چیزی ک فهمیدم اینه 

من از فتی قطع رابطه کردم انداختمش تو سطل آشغال تو فاضلاب سیغونم ردش کشیدم اولش سخت بود اما الان خوبم بهترم و آروم تر

کار خوبی‌ میکنی که باهاش مقابله به مثل نمیکنی. اینا از جنگیدن و زجر دادن دیگران نه تنها خسته نمیشن، ...

خدا خیرت بده اصلا اینجا انگار از تنهایی درونم درومدم نیل جان بازم میگم خدا اجرت بده❤️❤️‍🩹

همین ک دوری نعمتیه آبجی من تو فیلما میبینم کسی مادرشو صدا میکنه بغض میکنم تو هم این حسو داری

من میبینم مادری پدری به بچه ش محبت خالصانه داره،هواشو داره،تعریفش میکنه،مثابل دیگران ازش دفاع میکنه حالم بد میشه، حسادت نیستا ولی خب برام یاداور کمبودی هست ک دارم

سودا هر چیزی که از نگاه عام نقطه ضعف هست جور دیگه تعبیر کن طوری که خودت رو بالاتر بگیری و بارها تکرا ...

سلام عزیزم

چه جالب بود راهکارت. تو در واقع زاویه دیدت رو نسبت به مسائلی که نمیتونی تغییر بدی عوض میکنی و سعی میکنی به همه چیز از موضع قدرت و جنبه مثبت نگاه کنی. این واقعا موثره. بخصوص اگر همون طور که گفتی با تکرار زیاد ملکه ذهنت بشه. به مرور مغز به این طرز تفکر شرطی خواهد شد و دیگه کمتر احساس ضعف و ناکافی بودن میکنیم.