2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 12878 بازدید | 1118 پست
کار خوبی‌ میکنی که باهاش مقابله به مثل نمیکنی. اینا از جنگیدن و زجر دادن دیگران نه تنها خسته نمیشن، ...

خوبه ک هستید ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹درسته حرفاتو کاملا قبول دارم خدا خودش این خشمو از وجودمون در بیاره 

الهی قربونت برم گل نازنینم، مرسی که از حال و‌ روز می پرسی. 💖💖💖💖💖💖💖😍😍😍😍😍😍😍😍 من همچنان ...

فدای قلب و روح پاکت که بی نهایت بزرگ و زیباست❤️😘🤗

ممنون راهنمایی و همدردی مهربانانه و خواهرانه ات نیل قشنگم

چقدر به نکات خوبی اشاره کردی

تشویق کردن خودمون برای پیشرفت هامون، تمرکز رو نقاط مثبت امون،مقایسه نکردن خودمون با بقیه 

تو روابط اجتماعی و معاشرت با آدما حس میکنم مثل پیاز که لایه لایه هست منم چندلایه دفاعی و مقاوم دور خودم میکشم 

زیباترین لحظه ها شانسی نیستند،بلکه بدست خود ما ساخته می‌شوند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فدای قلب و روح پاکت که بی نهایت بزرگ و زیباست❤️😘🤗ممنون راهنمایی و همدردی مهربانانه و خواهرانه ات ن ...

خواهش میکنم گل قشنگم، از بزرگواری خودته. تو خودت اینقدر حس و انرژی لطیفی داری که حتی از ورای فضای مجازی به آدم‌ منتقل میشه. 

آره دقیقا، ما مکانیزم های دفاعی متعددی برای زنده موندن تو اون خونه در پیش گرفتیم. یه زمانی پنهون شدن یه استراتژی موثر برای در امان موندن بوده برامون. اما با اینکه حالا بزرگ شدیم و شرایط تا حد زیادی تغییر کرده، هنوز داریم از همون در مقابل همه دنیا استفاده می کنیم. طول میکشه تا مغز به عادتای جدید شرطی بشه‌. ولی به شرط ناامید نشدن و تداوم، حتی در شرایطی که همه چی به هم ریخته به نظر میاد، این دیر یا زود، حتما رخ خواهد داد.

گوهر دریا جان دوست عزیزم به جمع ما خوش اومدیدیگه غصه نخور عزیزم ، میگذره ، خییلی سخته دووم آوردن تو ...

چه قشنگ گفتی گل صحرا جانم. چقدر خوبه که از دیدگاه فلسفی به خودمون و زندگیمون نگاه میکنی. داشتن یه فلسفه شخصی در مواجهه با مسائل بنیادینی مثل این، عمیقا میتونه کمک کننده باشه. در واقع مواجهه صریح و شجاعانه با حقایق وجودی مثل تنهایی، رنج، مرگ و.... میتونه بینش عمیق تری از مسائل زندگی به ما بده و با متصل کردن ما به ریشه های مشترک بشریت، تسکین و تسلی خوبی در مقابل مشکلات ناگزیر بهمون تزریق کنه.  

گوهر دریا جان دوست عزیزم به جمع ما خوش اومدیدیگه غصه نخور عزیزم ، میگذره ، خییلی سخته دووم آوردن تو ...

ممنونتم ،🙏🙏

گل صحرا چه اسم کاربری زیبایی و چه تعریف قشنگی از روزگاری که بهمون گذشته کردی حقیقت هم همینه در اصل هممون تنهائیم  چه خوب گفتی که یه روزایی خیلی سخت گذشته ولی همینکه از پسش براومدیم و ادامه دادیم اتفاق خوبیه ، حرفات به دلم نشست ممنون از درک بالایی که داری بهترین ها رو براتون میخام از خدای بزرگ

چجوری این کار رو انجام بدیم

سودا هر چیزی که از نگاه عام نقطه ضعف هست جور دیگه تعبیر کن طوری که خودت رو بالاتر بگیری و بارها تکرار من ملکه ذهنت شه، مثلا

مثلا هیشکی پشتیبانم نیس و تنهام: خودم برا خودم یه ارتشم

فلانی بهم چپ چپ نگا کرد، میخاد ناراحتم کنه: ببینذچقد از دست من سوخته که به روش اورده

امادگی جسمانی خیلی هاتو ورزش از من بیشتره:  من با اینکه امادگی جسمیم اندازعاونا نیس ولی اراده م بیشتره و همون کارهارو انجام میدم

دیگران هم مث پدر مادرم در حقم اجحاف میکنن: من که مقابل پدر و مادرم تونستم بایستم، غریبه هارم سرجاشون میشونم

[QUOTE=375476191]عزیزمم منم مادرم جلو جمع جوگیر میشد و دعوام میکرد و باعث شده بود همه تو فامیل فک ...

مثلا من درین باره میگم، این اقوام نیستن که منو بی ارزش میکنن، این منم که الان همشونو پرت کردم یه گوشه و مهمونی هاشون رو نمیرم✌😄

قطره عزیز من مجبورم قوی باشم مجبوررر بعضی وقتها ناامید میشم اما بچه هام چی ؟اونا فقط خدا ومن رو دارن ...

سودای عزیزم چند سالتونه؟ 

چقد درکت میکنم که گفتین زندگی هیچ راهی نذاشته، 

سودا ببین کدوم مسیر بسته س و چه مسیرهایی بازه، رو مسیرهای باز بیشتر تمرکز بذار، 

من یه دوره بخاطر شکست شغلیم خونه نشین بودم، شرایط سختی بود از لخاظ روحی، انقد تو خونه مونده بودم و با هیچ کس ارتباط نداشتم حالم بد بود، این گرفتاری اداری پیش اومد برام،  با خودم گفتم بیا اینم تفریح، پاشو برو هر روز با یکی درباره این گرفتاری حرف بزن، از تنهایی دربیا، این شد که هر روز پیگیریش کردم، در واقع مجبوذیم جنبه های مثبت رو ببینیم

قطره عزیز..نیلاعزیز فامیلی عزیز شیشلیک عریز بچها ببخشید که دردلم باز شد من جز شماها دوستی ندارم 🥺🥺 ...

سودای عزیزم تو خیلی قوی هستی، من بارها از خوندن کامنت هات شوک شدم، تو شرایط سخت خودتو رشد دادی، قدر خودتو بدون✌

آره اما فقط به لطف متاهل شدنم جرات پیدا کرذم وگرنه عین دهه40 بزرگ شدم ببین من شوهرم میخواست یه عروسی ...

خیلی غم انگیزه این خاطرات، 

فقط قسمت خیلی خوب این شرایط قوی بودنمونه که تونستیم از معرکه دربریم، 

منم اردبیلم، کیلومترها از هم فاصله داریم

خدایا اینو نگو دیگه اینجا هممون خودمونو خالی میکنیم چون مگه جز هم و خدا کیو داریم ک و کمون کنه؟ درست ...

واقعا اینجا هممون همو درک میکنیم و راحت حرفامونو میزنیم بدون اینکه قضاوت بشیم همدلی میگیریم

تبریک عزیزمو چقدر درست میگه دوستمون، فقط ما میدونیم چه کار بزرگی کردی. و چه خوب کردی که با ما به اشت ...

نیل عزیزم ممنونم ازت، 

تو این دو ماه بیش از 20 بار رفتمو اومدم با 50 نفر حرف زدم، بارها اوکی شد و دوباره زدن زیر حرفشون، هر بار که جر زنی میکرذن تو خودم میشکستم، احساسات مختلف تو من بیدار میشد، حس اینکه دیگران هم کثل خانوادت اذیتت میکنن از یه سمت اروممپمیکرد چون از دیت غریبه ها کمتر دلم میشکست،  از سمتی بخاطر تنهایی با 20 سی نفر جنگیدن دلم برا خودم میسوخت و باز یاد کارهای خانوادم میفتادم که حتی اوناهم منو تنها گذاشتن، یک روز عذاب کامل میکشیدم و میکفتم دیکه توان شکست مجدد ندارم و این کارو ول میکتم ولی فرداش پا میشدم میپوشیدم واکس میزدم و میگفتم تنقام روز قبل رو از همشون میگیرم و دوباره پیگیری میکردم کارهامو، 

تو این جریان هوش هیجانیمم تا حدودی بالا رف،  قشنگ یاد گرفتم کجا چطور رفتار کنم، جواب سربالا شنیدم چطور رفتار کنم، کجا عصبی شم کجا بخندم، 

نیل جان هر جا کم اوردی یاد شزایط سخت من تو این کار بیفت،  کم نیتر و پیکیری بکن، خدا برکتشو میده✌

بهترین کار رو‌ کردی. باید برای اینا خنثی بود. نه شادیت بفهمن، نه غمت. انگار یه تکه سنگی. دقیقا همون ...

چون سواد نداره دم به دیقه بهم تو روبیکا بهم ویس میفرستاد و هر چی از دهنش درمیومد بارم میکرد،  بارها ویس هارو نشنیده پاک کردم و در نهایت ترجیح دادم بلاکش کنم