2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 28095 بازدید | 2883 پست
خواهش میکنم عزیزم. خیلی خوشحالم‌کردی. خدا ر‌و شکر که برات موثر بوده. واقعا باهات موافقم، خیلی لذت دا ...

راستی نیل وقتی خیلی شدید استرس یا غصه چیزی رو دارم، ذهنمو با سرچ کردن همین کادوها تو نت منحرف میکنم، 

مثلا دو سه هفته کارم سرچ قابلمه تو نت بود😂 یکی میدید میگف یه صابلمه س دیگه بخر تموم شه، ولی من فقط هدفم انحراف ذهنم بود و وقتی دیدم دیکه اون استرسه تمومع، خریدمو نهایی کردم

😂 😂 😂 درسته دقیقا همینجوریشم حست خیلی قویه قشنگم ممنونم از انرژی خوبت😍❤️‍🩹🌹

قربون صدقه تک تک انگشتات برو🥰، 

خدا از تو فقط یه دونه خلق کرده😊،

برو سراغ چیزاییک ته دلت مونده،  کارایی ک دوس داشتی و نکردی، قدر خودتو بدون و بدون خیلی خاطزت عزیزه 🤗

زهرا چند وقت پیش تو کوه، همه جا برف بود، تا زانو تو برف بودیم همون لحظه یه عنکبوتو رو برفا دیدم،  من ذهنم مشغول شد ک اون طفلک تو اون شرایط چطور زندع س و چی تغذیه میکنه در نهایت گفتم زندع بودن اون قدرت خداس، 

خدای اون عنکبوت خدای ما هم هس💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربون صدقه تک تک انگشتات برو🥰، خدا از تو فقط یه دونه خلق کرده😊،برو سراغ چیزاییک ته دلت مونده، کار ...

الهی آبجی قشنگم بخدا اینقدر همه می تودلم مونده اما واقعا هرچیزی یه سن و زمانی داره ک دلت خوشه 

ببین من تولد از بچگی خیلی دوس داشتم برام نگرفتن

بعد اون عاشق عروسی بودم عروسیم برا همین میخوام خیلی مفصل بگیرم 

بعد دوس دارم همش با دوستام برم بیرون و مهمونی و برم تو سالن میکاپ مار یا شنیون یا رنگ مار بشم این 3تارو خیای دوس دارم 

گفتی عنکبوت بخدا این جوی ک ماتوش رشد مردیم و زنده موندیم از زنده مونده اون عنکبوت حتی عجیب تره یوفتا ب خودم میگم عه تو هنوز زنده ای دختر چجوری دووم اوردی😂😂😂

شیشیلیک انقد خنده م گرف ب حرف همسرت که گفته تو نسخه طرفو پیچیدی😂خدا شاهده ما عین همیم انگار خواهر ه ...

وایی خدا😂😂😂😂😂🤣🤣🤣 ارررع دقیقا خواهر بگو منکه ب همتون میگم آبجی چون واقعا از ته دلم ابجیم میدونم تون ببین من پدر مادر خواهر برادر دارم اما ار هیچ کدوم حس اون نسبت رو نگرفتم حتی از ابجیم ن حس خواهری داد بم ن داداشم حس برادری همشون یه مشت آدم سمی و بیخود از نظر من

اما اینجا وقتی آبجی صداتون میزنم از ته دله

ارررره بابا دقیقا از نظر بقیه من حسابی طرفو فیتیله پیچ کرذم اما همش از نظر خودم هیچ کاری نکردم یبار فک کرذم چیکار میکرذم دیوه خود خوری نمیکرذم

دیدیم اگه طرفو تیکه تیکه میکرذم حسابی با کامیون هم از روش رد میشدم شاید آروم میشدم برا همین دیگه تو تنش ها میفهمم واکنش من چند برابر بیشتر از چیزیه ک باید باشه ولی اینکه اصلا از خودم راضی نیستم بخاطر تمام اون سرزنش و سرکوفت های بچگی تو وجودم رخنه کرده وگرنه داداش من ک پسره طرف رید بهش لال هیچی نگفت یه پوزخند میزد بعد همین میبینی میره ده تا دروغ میذاره روش ک آره زدمش عین فیلم هندی تعریف میکنه حالا من برعکس حسابشو میرسم بعد نصفشم نمیگم

این خلأ چیزی نیست که همسرامون بتونن پرش کنن. اما با تلاش آگاهانه خودمون میتونیم کاری کنیم که کمتر ا ...

من از اون شرایط فرارکردم ازدواج کردم اگه شوهر خوبی داشتم وهمراهم بود قطعا پیشرفت میکردم بعد ازدواجم فهمیدم زندان با نم عوض شده حتی گاهی که فکر میکنم شاید روحم اوضاع ش بهتر بود  خانه مادرم باید به مادرم جواب پس میدادم اما بعد ازدواج باید طبق میل مادر و پدر و خواهران و برادران همسر وخود همسر رفتارمیکردم انگار هزار تارییس داشتم واین دیوانه کننده هست  کلا خودت اون وسط گم میشی 

سلام بچه ها عید همه تون مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید 😍😍😍😍😍😍و به اهدافی که داریم برسیم امسال سال خاصی هست برای همه ما چون همدیگه رو پیدا کردیم 🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂 تا به هم کمک کنیم 🥰🥰🥰 این یه نقطه عطف هست توزندگیمون ❤️🌹

راستی نیل وقتی خیلی شدید استرس یا غصه چیزی رو دارم، ذهنمو با سرچ کردن همین کادوها تو نت منحرف میکنم، ...

چقدر جالب فامیلی جان! یعنی حتی  فکر کردن و برنامه ریزی برای پاداش دادن به خودمون هم میتونه چنین تاثیر قدرتمندی داشته باشه!

قربون صدقه تک تک انگشتات برو🥰، خدا از تو فقط یه دونه خلق کرده😊،برو سراغ چیزاییک ته دلت مونده، کار ...

چقدر از این نگاه دقیقت خوشم میاد عزیزم. به نظرم این یه نقطه قوت بزرگ در توئه. دقیقا! اگر به دقت به پدیده های اطراف نگاه کنیم می بینیم که رنج جز جدایی ناپذیر زندگیه،  نه فقط برای ما، و نه فقط برای گونه انسان، بلکه برای هر موجودی که «حیات» رو تجربه میکنه. گویا این تاوانیه که هر جانداری باید برای زنده بودن بپردازه. و به قول تو حتی اون عنکبوت کوچولو، با همه اون مشقتی که به ناچار تحمل‌میکنه، در درون خودش توان و ابزار لازم برای دووم‌آوردن و ادامه دادن رو داره.

چقدر از این نگاه دقیقت خوشم میاد عزیزم. به نظرم این یه نقطه قوت بزرگ در توئه. دقیقا! اگر به دقت به پ ...

اره نیل،

همه همینن،

حیوونا تو جست و گریزن،

انسانها هم همینطور،

من یه بار یه توله سگ رو هم دیدم که مادرش مراقبش نیود، صاخب سگه میکف این سگ ما فقط ولگردی میکنع،فقط دتبال سگهای نر هس،باردار میشه میزایه و بچهاشو ول میکنه ب امان خدا و دوباره روز از نو روزی از نو، صاخبش خیلی تعجب میکرد از رفتار اون سگ مادر، میگف قبلا یه سگی داشتیم توله ش مرده بود،جسد توله ش رو حتی از خودش جدا نمیکرد ولی این ایتطوریه،

میبینم این بی مهری ها حتی تو حیوانات و حتی تو سگ که نماد وفاست هم هست

وایی خدا😂😂😂😂😂🤣🤣🤣 ارررع دقیقا خواهر بگو منکه ب همتون میگم آبجی چون واقعا از ته دلم ابجیم میدو ...

اینکه از خودت چنین سوالایی میپرسی نشون دهنده هوش و خوداگاهی بالایی که داری شیشلیک جان. وقتی یه موقعیت هیجانی رو اینجوری بی طرفانه، از بیرون مشاهده و تحلیل میکنی، باعث میشه خیلی چیزا درباره خودت متوجه بشی. الگوهای ذهن خودت رو شناسایی و در صورت لزوم اصلاح کنی. آفرین بهت دختر بهار، این قدم بزرگی در مسیر بهبوده‌. من شک ندارم تو با این هوش و قدرت تحلیل بالا، حتما موفق میشی.

و چیزی که درباره خواهر بودن ما گفتی، کاملا مواقفم! هزاران لایک بهت.. 👍👍👍👍👍👍❤❤❤❤❤❤

اینکه از خودت چنین سوالایی میپرسی نشون دهنده هوش و خوداگاهی بالایی که داری شیشلیک جان. وقتی یه موقعی ...

دووووووورت بگردم vip😍😍😍

من عاشق همتونم بیایید این خواهری سال‌های طولانی ادامه دار باشه مگه ما جز هم کیو داریم که درد مونو بدون ترس بتونیم باهاش درمیون بذاریم ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

آبجی من تیز هوشان قبول شدم نذاشت برم 2سال جهشی خوندم و مدرسمون 2سال زودتر از بقیه تموم کردم 

ببین تک تک این چیزا خار بود تو چشمش یبار نشد تعریف منو جایی بده درسایی ک برا بچه های دیگش ب معلما رشوه میداد و هزاران کلاس خصوصی و علوی تا قبول شن رو من همون درسو با نمره 19 و20 پاس میکردم بعد می‌رفت نمیره اونا ک با پول رشوه دادن ب معلم 10 شده بودن یه دندونه میزاشت می‌کرد‌ 20 میرفت کافی‌نت پرینت می‌گرفت میبر د ب همه نشون میداد بچم اینقدر باهوشه نمرش 20 شده ولی من ک تو مدرسه آوازه 20 گرفتنم پیچیده بود این جوری بی محل و بی تفاوت برخورد می‌کرد باهام خودمم حس میکردم چقدر عقده ایم ک برای ی نمره اومدم با ذوغ میگم میدونستم حسم غلطه اما انگار رخنه بود و دلم بدجور میشکست خلاصه بگم من ذات شیطان رو تو وجود این بیشرف پست دیدم فقط نشستم ببینم خدا کی میخواد حساب برسه

من از اون شرایط فرارکردم ازدواج کردم اگه شوهر خوبی داشتم وهمراهم بود قطعا پیشرفت میکردم بعد ازدواجم ...

سلام سودا جانم، چقدر دلم تنگ شده بود برات، عیدت مبارک عزیز دلم 💐💐💐❤❤❤

شوهر خوب واقعا نعمته، درست میگی. میتونه در مسیر بهبود خیلی کمک کنه، مسیر رو برای آدم هموارتر کنه. 

و بر عکس، شوهر بد، مدام ادمو میکشه عقب و‌ در مسیر درمان اختلال ایجاد میکنه. شرایط تو واقعا پیچیده ست، برای همین هر بار از اینهمه رشد و پیشرفتی که تو در دل این شرایط پیچیده داشتی شگفت زده میشم و فکر میکنم همه در این زمینه با من موافق باشن که تو‌ به طرز شگفت انگیزی مقاوم هستی.

سلام بچه ها عید همه تون مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید 😍😍😍😍😍😍و به اهدافی که داریم برسیم ا ...

ممنون عزیز دلم، آره، کاملا درست میگی. امسال دیگه در تنهایی خودمون تنها نیستیم! در پیمودن این راه پر پیچ و خم تنها نیستیم! و این بی نهایت ارزشمنده. 💖💖💖