2777
2789
عنوان

خانوما طول سرویکس چقدر ه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 31 پست
الان چند هفته این؟

الان دیگه فارق شدم ولی دیگه باردارشدنوبوسیدم گذاشتم کناراینی که گفتم یک دهم ازمشکلاتم بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من الان 17 هفته امه . ولی اصلا نمیدونم باید کجا رو ببینم و کجا نوشته میشه . سونوگرافی دومم رو 10 آبا ...

تو همون برگه سونو گرافیتو نگاه  کنcervical  lengtT

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه از ان تی که ۳۶ بوده شده ۳۰😔 منم یک سفر در پیش دارم همه هزینه هاشم پرداخت کردیم ،به نظرتون دکتر ...

ببخشید میپرسم 

رابطه دارید ؟ 

اگه اره هم رابطه و هم ارضا شدن شما برای طول سرویکس بده و به شدت و سریع پایینش میاره 

من اونموقع که طول سرویکسم 30 بود دکتر منع سفر نکرد 

البته راهی هم نبود تهران تا شمال بود 

راه دور میخوای بر ی؟

الان دیگه فارق شدم ولی دیگه باردارشدنوبوسیدم گذاشتم کناراینی که گفتم یک دهم ازمشکلاتم بود

کی زایمان کردین؟

بابا اینقد منو نترسون من هنوز اول راهم و دارم می میرم از ویار و عق زدن

دوبار تا حالا رفتم زیر سرم  

دارم خون بالا میارم

کی زایمان کردین؟ بابا اینقد منو نترسون من هنوز اول راهم و دارم می میرم از ویار و عق زدن دوبار تا ح ...

من قبل اینکه بفهمم باردارم تهوعم شروع شدتاروززایماتم انقدبالاآوردم الان معده درددارم دکترمیگفت تهوع  نشونه سلامت ورشدخوب جنینه وقتی مشکلی نداری نگران چی باشی ایشاله سالم بغل بگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ببخشید میپرسم  رابطه دارید ؟  اگه اره هم رابطه و هم ارضا شدن شما برای طول سرویکس بده و ب ...

نه عزیزم از اول بارداریم نداشتیم ،چون همون اویل لکه بینی داشتم،و دیگه هم به خاطر ریسکش خودمون نخواستیم،سفرمون هواییه حدود ۳ ساعت

باید سرکلاژ بشی  الان لب مرزی ولی اگه پایین تر بیاد خطرناکه  سفرتم کنسل کن تو بارداری اص ...

اخهدسرکلاژ که معمولا طول زیر ۲۵رو انجام میدهند🙁من از این میترسم دوباره استراحت مطلق بهم بده،من سرکار میرم و میخوام تا دی و بهمن کار کنم🥲

چند هفته بودی متوجه شدی باردایتو؟

۶هفته حس میکردم باردارم ولی چون قبلش یه سقط داشتم میترسیدم بی بی بزنم

نه عزیزم از اول بارداریم نداشتیم ،چون همون اویل لکه بینی داشتم،و دیگه هم به خاطر ریسکش خودمون نخواست ...

خب پس خوبه که رعایت کردی و میکنی 

پله نرو زیاد 

سرپا زیاد واینستا 

پیاده روی هر نیم ساعت استراحت کن حتما 

توالت فرنگی استفاده کن 

این چیزایی بود که دکتر به من گفته بود 

در مورد سفر هم حتما از دکترت بپرس ولی فک نمیکنم منعت کنه 

ان شاالله میری و خوش میگذره 

خب پس خوبه که رعایت کردی و میکنی  پله نرو زیاد  سرپا زیاد واینستا  پیاده روی هر نی ...

مرسی مهربون😘ایشالا همه باردارا به سلامتی زایمان کنند و این امانت های الهی رو زمین بزارند

اخهدسرکلاژ که معمولا طول زیر ۲۵رو انجام میدهند🙁من از این میترسم دوباره استراحت مطلق بهم بده،من سرکا ...

گلم من ۱۹ هفته سرویکسمو اندازه گرفتن ۲۹ بودم 

از چنتا دکتر پرسیدم همشون میگفتن پایینه ولی سن بارداری  بالارفته نمیشه سرکلاژ کرد الان دیگ باید تا اخرش استراحت مطلق باشم کارم خیلی سخت شده 

توهم تا فرصتو از دست ندادی انجام بده بچت از همه چی مهم تره 

از مسافرت از سرکار و ....

خدایی نکرده بعدش پشیمون نشی 

گلم من ۱۹ هفته سرویکسمو اندازه گرفتن ۲۹ بودم  از چنتا دکتر پرسیدم همشون میگفتن پایینه ولی سن ب ...

ممنون عزیزم از راهنماییت😘