2777
2789
عنوان

هرچی راهکار برلی چشم زخم میدونید بگید ازونا که از عرش میرسن به فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 74 پست
قدیم خیلی شدید تر بوده نمی دونم چرا. من یه خاله داشتم حدود ۶۰سال پیش حدود دوسالش بوده و بسیار زیبا. ...

منم یکی ازین موردا شنیدم نمیدونم چرا بچه کوچیکا بیشتر اینجوری میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه خیلی کوره گره زندگیم اصلا هرکاررکردم باز نمیشن

راهت اینه گوش کن 

اول پیداکن کی چشمت زده 

بعدبرو توی همون زمینه به طرف بگو اذیتم موفق نیستم و...تاچشمش ازت دور شه

فقط بنال.....فقططط

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
دختر منم خیلی چشم می خوره  دیروز ، خالم دیده ، شب رو کلا جیغ زده  کلافه شدم ، چیکار کنم ...

من یه داداش دارم 6 سالشه، هر وقت شیرین زبونی میکنه یا کاری میکنه سریع 3 تا ماشاالله لاحول ولا قوة الا بلا علی العظیم میخونم فوت میکنم بهش...از امام صادقه فک کنم که میفرمایند اگر میخوای از چشم زخم دور بمونی هر وقت حس کردی که کسی چشمت زده اینو سه بار بخون و فوت کن سمتش

روزی صد بار میخونم گلم 

یه خروس سیاه بخر..قربونی کن..یکم خونش را بمال دم درتون..گوشتشم بده به یه ادم فقیر

یه تخم مرغ بردار روش با ذغال اسم تمام فامیل ودوست وهمسایه را بگو ویه نقطه بذار..بعد باچوب اتیش درست کن واروم تخم مرغ را بذار وسط اتیش..چنان میترکه مث ترقه بزرگ صدا میده...بعدم اسفند کندر مریم گلی ونمک را قاطی کن دوسرت تاب بده وبریز تو اتیش

کنیز فاطمه ام....
یه خروس سیاه بخر..قربونی کن..یکم خونش را بمال دم درتون..گوشتشم بده به یه ادم فقیر یه تخم مرغ بردار ...

فکر کنم منفجر شه واسه من 😂😂😂

مرسی عزیزم اگه بتونم انجام بدم خیلی خوب میشهههه