دخترم 3سالشه همش گریه بهانه گیر لجباز دیگه نمیدونم چکار کنم پارک بیرون بردمش فرق نکرده فقط میخاد اذیت کنه آروم وقرار نداره بیچاره پسر12سالم عصبی شده از بس جیغ میزنه خودم تمام بدنم بی حسه از بس اعصابم از دستش خرابه دکتر بردم ریسیپیدون داد زیاد تاثیر گذار نبود چکار کنم هرروز از دستش گریه میکنم ارزوی مرگ میکنم از دستش راحت بشم
والا بچه های قدیم صدتاشون نمیشد یکی از بچه های عجیب الان
والا بچهای قدیمی شرو شیطون تر بودن یکیش خودم الان دخترم نصف من نیست شیطونیش ولی من کم حوصلم
اصالت یعنی، بختیاری😍 ارجاعت میدم به امضام 💅 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊 اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚 من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم 🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه من تو 5 سالگی عاقلتر شده خیلی داغون بود. اما عزیزم توام ویتامین دی و آهن حتما بخور فکر کنم خودت هم افسردگی داری.
کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
با بزرگه دعوا نکن عزیزم مثل پسر من عصبی میشه گناه داره
دختر بزرگ من بیش فعالی داره اون خوددش به تنهایی بیچارم کرده من خیلی به خاطر خواهرش دعواش نمیکنم کلی دارم میگم این پوست کلفت هر چی داد میزنم عین خیالش نیست اونوقت این یکی از اون ور پل افتاده فقط یه لحظه بگم مثلا دخترم الان میام پیشت دو دقیقه صبر کن میبینم رفته تو اتاق داره زار میزنه
اره همش نق میزد فکر میکردگرسنه هست همش بهش شیر میدادم بعدش نق میزد همه میگفتن نمیتونه راه بره راه افتاد گفتن چون نمیتونه حرف بزنه الان همه این کارها میتونه وبدتر شده