2777
2789
عنوان

بیرون زدگی رکتوم(مقعد)

349 بازدید | 13 پست

دوستان من ۲۰ سالمه یه هفته پیش یبوست شدم بعد از اون هربار که میخوام برم دستشویی هنگام دفع یه توده از مقعدم بیرون میاد قبل یبوست اصلا اینجوری نبود خیلی نگرانم درست میشه؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خون هم میاد؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بواسیره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
سلام عزیزم منم مثل شما شدم ازشما چی بود؟

من رفتم پیش یکی از بهترین پزشکای‌ شهرمون ولی گفتن بیرون زدگی نیست بعد یبوست هم عادیه فقط یه پماد دادن که من فقط یکی دو هفته استفاده کردم بعد اون دیگه هیچ مشکلی برام پیش نیومد

من رفتم پیش یکی از بهترین پزشکای‌ شهرمون ولی گفتن بیرون زدگی نیست بعد یبوست هم عادیه فقط یه پماد داد ...

هنوزم اینجوری میشید؟

من بعد از دفع ببخشید کل مقعد بیرون نمیزنه 

سمت چپ مقعد انگار یه سانت بافت نرمی میاد بیرون و ملتهب هست که میفهمم این بافت نرم و سر از داخل اومده بیرون 

چون بافت اطراف مقعد چین وچروک هست و ضخیم اما اون ملتهبه