2777
2789

میانگین درآمد ایرانی ها بین ۸ تا ۱۵ ملیونه 

ینی اصلا این وزارت کاری ک میگن ینی همین 

چرا ی عده هستن مث دکتر ها یا تاجر ها ک درآمد های نجومی دارن 

ب قول فیلم اینه بغل نهایت ۴ درصدن ۹۶ درصد با چنین درآمد های کمی زندگی میکنن 

نوشتن ماهی ۵ ملیون برای دختر مجرد خوبه ؟ 

حالا جواب ها ن کمه الان ی کیف ۱۰ ملیونه … من ماهی ۱۵ ملیون فقط خرج مسافرت و فیشیال پوستمه … من ماهی صد ملیون فقط ال میکنم من ماهی ی میلیارد خرج سگ میکنم 

فلان فلان فلان 

اونوقت تو زندگی واقعی میبینی ی پدر ماهی ۱۲ ملیون درآمد داره با دو بچه و مستجر 

اتفاقا تو تهران هم زندگی میکنن ( اخه میگفتن ما تهران نشینیم خرج بالاس خب منم تهرانم انگار دلار تهران ۱۰۰ هزار تومنه دلار شهرستان ها ۲ هزار تومنه یا طلای تهرانی ها گرمی ۱۰ ملیونه طلای شهرستان گرمی ۱۰۰ هزاره ) 

جلل خالق 

ینی اگر این جوری باشه ک ۵ ملیون برای خرج ناخن و مژه کم باشه همینه ک درصد ازدواج کم شده و فساد کل جامعه رو گرفته و ازدواج سفید رایج شده … واقعا پسر ۲۵ ساله از کجا بیاره هم خرج خونه بده هم ماهی ۴۰ ملیون خرجی خانم رو پرداخت کنه هم تو شاه نشین خونه بگیره 

نمی‌دونم چرا از نزدیک اینجوری نیست هیچی تو مجازی قیف میان انگار 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

چیزهایی ک خونه پدر ندیدن رو از شوهر میخوان

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا من اینارو میخونم انقد اعصابم خورد میشه میگم اینا ایرانن که اینجوری خرج میکنن؟برا همین اصلا این تاپیکو نخوندم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

جانا سخن از زبان ما میگویی👏

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

اتفاقا تاپیک رو دیدم با خودم فکر کردم چرا من اینقدر کم خرجم ماهی۵۰تومن اصلاح و ابرو میرم نهایتش یه سینما با دخترم میریم همین لباسم فصلی میگیرم خرج دیگه ایی ندارم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
2810