2777
2789
عنوان

حالم از هیکلم بهم میخورع باسنم. گندس

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 45 پست
منم نمیفهمم مگه اینکه قدش زیر ۱و۴۰ باشه😁

اره دقیقا ..من 170 هستم زیاد ب ا س ن  ندارم خخخ اونوقت68کیلوو باشم

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد ۱۵۰ بخدا باسنم وشکمم خیلی گندس و سینه اصلا ندارم کاش سینه هام بزرگ بود ولی شکم و باسن نداشتم  ...

ی خانمی هم هیکل شمابودبا قد۱۵۵ .چندماهی توی باشگاه میومد .خیلی قشنگ فرم گرفته .الان اندام قشنگی داره

هر چیزی به اندازش قشنگه  ورزش کن

میگم ورزش کنم باز میگم من که قراره حامله بشم دوباره بهم بریزه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ی خانمی هم هیکل شمابودبا قد۱۵۵ .چندماهی توی باشگاه میومد .خیلی قشنگ فرم گرفته .الان اندام قشنگی داره

دقیقا مثل این پنگوئن رو پروفایل تو شدم � می‌خوام حامله بشم گفتم بزارم بعد از حاملگی �ن دوباره به هم می‌ریز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
نه عزیزم اونجوری جمع کردن شکمت خیلی سخت میشه الان ورزش کنی زایمان دووم شکمت چند برابر نمیشه

عه واقعا حالا چیکار کنم زودتر جمع بشه چون اقدامم 

بعدم سزارینی هستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم قدم ۱۵۸  وزنم ۶۷   شکم پهلو  دارم😔😔 باسنم ۱۰۷دورش  شکمم ۹۷

باید بری باشگاه پهلو از بین بره

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
خب شما ندیدی،من از نزدیک دیدم کل چربی تو همون شکم ذخیره میشه

میزان ذخیره چربی تو هر عضوی بر اساس استخوانبندی و فریمک بدنی یه حد نهایی ای داره

یعنی منظور اینه که اونقدر چربی اضافه باید وجود داشته باشه که تو مثلا شکم جمع بشه

اگه فرض کنیم به نفر با قد 160 وزنش 46 باشه میزان چربی کل بدنش اصلا اونقدری نیست که بخواد یه جا تجمع کنه

اگه همچین فردی شکمش بزرگتر از نرمال باشه باید دنبال دلایل دیگه ای برای بزرگ بودن شکمش باشه تا چربی. مثل بیماری های گوارشی یا بیماری های زنانه خاص و ...

البته همه اینا کلی گویی هست باید ببینیم استارتر شرایطش چیه دقیقا

میزان ذخیره چربی تو هر عضوی بر اساس استخوانبندی و فریمک بدنی یه حد نهایی ای داره یعنی منظور اینه که ...

متوجه هستم،اما الان کمتر کسی از بدن خودش اطلاع داره

من خانم دیدم با.سن طاقچه ای،سینه خوشفرم،رون عالی ولی شکم قلمبه خب معلومه یه ضعفی هست

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من