2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا و طلسم

704 بازدید | 47 پست

بچها لطفا لطفا اگه واقعی و خداوکیلی دعانویسی که طلسم یا دعایی که گرفته شده و باطل کنه سراغ دارید بهم بگید. به دروغم لطفا نگید و تبلیغاتم نیان بگن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرکه و سیر بجوشانن با شقاق باطل میشه آیت الکرسی و چهار قل باطل میکنه عاطل و باطل ک شبیه سبنج هست بگیر دود کن صبح و دم غروب باطل میشه زیارت عاشورا و یاسین هم عالیه اگر بخونی باطل میشه احتیاج نیست پول خرج کنی 

سرکه و سیر بجوشانن با شقاق باطل میشه آیت الکرسی و چهار قل باطل میکنه عاطل و باطل ک شبیه سبنج هست بگی ...

بهم گفتن دعای بسیار سنگینی برای نامزدم گرفتن. نمیدونم چه خاکی بر سر کنم

سرکه و سیر بجوشانن با شقاق باطل میشه آیت الکرسی و چهار قل باطل میکنه عاطل و باطل ک شبیه سبنج هست بگی ...

زیارت عاشورا و یاسین یا آیت الکرسی یه بار خونده بشه؟

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹

ممنون عزیزم سعی میکنم انجام بدم. دوتا چله دارم میخونم اگه برسم 

من هر روز میزارم پخش بشه، مشکلی ندیدم تا حالا

جدی میگی. تو سایتا خوندم یه خانمیم نوشته بودمنگذاشتم بعد هی میان مزاحم میشن همون اجنه که نزارن ادامه بدی. منم میترسم

2810