2777
2789
عنوان

میخوام برای ازدواج دعا بگیرم🥲

229 بازدید | 22 پست

سلام

میشه کمکم کنید؟

سالمه ولی خواستگاری ندارم

باوجود اینکه یه شهرخیلی کوچیک هستیم و همه مارو میشناسن و میدونن بابام دختر داره ولی کسی نمیاد خواستگاریم

اهل رابطه هم نیستم مثل دخترای اطراف

و دختر ساکت و ساده ای هستم

چهرم خوبه قدم ولی کوتاهه و لاغرم قدم ۱۵۵ هست و دختر سرزبون داری هم نیستم ولی درحد سلام و علیک و رعایت ادب توی اجتماع هستم

به نظرتون علتش چیه؟

خانوادمم بهم‌میگن تو دیگه ازدواج نمیکنی

آخه تمام دخترای اطرافم که چندسال ازم کوچیکترن هم ازدواج کردن

پسرهای همسن هم زن گرفتن

دعا بی که منظورت هست اثر منفی داره اصلا نرو سراغ اونا

خدا بزرگه ان شاءالله بهترین همسر نصیبت میشه

سوره یس رو به نیت ازدواج ده بار بخونید میگن مجربه و خودم هم ده بار پشت سرهم خوندم والحمدلله از نتیجه راضیم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

اگ بری پیش دعانویس شرک به حساب میاد 

از خدا بخواه و دعای مشلول رو خالصانه بخون

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روز گلم به پدت ۱۰ رور یا یه روز ده بار خوند پشت سرهم؟

بهم گفتن ده بار بخونید خودم ده بار رو پشت سرهم خوندم تو سحر خوندم که همه خواب بودن دیگه با کسی حرف نزدم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
عزیزم آداب خاصی داره؟مشکلی نداره اگ پریود باشیم؟

نه فقط وضو بگیر حتی اگر پریودی بی احترامی که نمی‌خوای باشه قرآن میخونی