2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست
عسل جان ان شالله خدا کمکت باشه...خانومی اگر آسپرین و سلکسان استفاده کردی و نتیجه بخش نبود...حتما وصعیت رحمت رو یه جای خوب برو بررسی کنن...یکی از آشناهای ما و یک مورد هم تو اینترنت میخوندم تو سایت نوزاد که میگفتن سه بار سقط داشتن و آخرش با معاینات رحم نگو که زایده ای تو رحم بوده که تا زمان مشخصی جنین میتونست رشد کنه و سرآخر قلب از جریان میوفتاد چون جایی برا رشد جنبن نبود...گفتم شاید روی این موضوع هم بررسی بشی...ان شاالله مشکلت حل میشه...امیدت به خدا باشه خانومم... یشدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما گلا منم مامان اسفندم اگه خدا بخواد نی نی دوممه نی نی اولم کیان تا دنیا اومدن نی نی جدید چهار سال و دو ماهه میشه اخرین پریم ۲۶ خرداد بود
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
سلام خانما گلا منم مامان اسفندم اگه خدا بخواد نی نی دوممه نی نی اولم کیان تا دنیا اومدن نی نی جدید چهار سال و دو ماهه میشه اخرین پریم ۲۶ خرداد بود
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
خاطرات دوران بارداری و 9 ماه انتظار را چطوری ماندگار کنیم؟ ♥ ♥ اطلاعات و خاطرات خود را از زمان قبل از بارداری تا لحظه تولد نی نی ثبت کنید و در آینده از خواندن آنها بهمراه کودک و همسرتان لذت ببرید ♥ ♥♥ کتاب یادداشت دوران بارداری مادرانه ♥♥ قیمت: 18000 تومان دوستان گلم؛ تاپیکش اینجاس: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1187128&postID=46662631 آپلود عکس
سلام مامانا،، مرسی از همدردیتون،،والا هنوز خونریزی نکردم،و یک هفته دیکه. هم صبر میکنم،،ا
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
سحر جون مبارکه به سلامتی،،منم دقیقا مثل تو بود تاریخ اخرین بری،،اما متاسفانه. هفته بیش فهمیدم نینیم قلبش ایستاد به سلامتی و دل خوش بدنیا بیاری،،منم دعا کن
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
بحه ها،،حالا مه من نمیام دیمه،،بخاطر منم شده تا اسفند اینحا کنار هم باشید،من هروقت واسه بارداریم تبادل نظر باز مردم،بجم نموند،، ،،دلم گرفته که نتونستم تا اخرش اینحا با شما باشم
با هزینه کم اتاق سیسمونی خوشگل میشه، تازه نی نی ها هم باهاشون سرگرم میشن و حسابی بازی میکنن و شما هم براحتی به کارتون میرسین ♥ تاپیکش اینجاس: خیلی ناز و خوشگلن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1189650&postID=46773561
2810