2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست
سلااام . منم هستم . اما منم با پانیسا موافقم من الان چندمین تامیک مامانای اسفنده ک پست میزارم چتد روز بعدش همه جا متروکه شده و همه رفتن . چقد این مانانای اسفند بیحالن خوب
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامانای عزیز،، لیلیان،،حتما از حالتات باز بکو،،و نترس. ،منم هر روز یجورم،،راستی شیاف داری،،من ندارم احتمالا شیافتو هفته ١٢ قطع میکنن
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
ببینید خانوم خوشکلا من تو تلکرام هم هستم اما واقعا شلوغه و کاهی بحثها از موضوع بارداری خارج میشه و کمی اعضا ناراحتن،،،،اما. اینجا هم خوبه به شرطی. بیایین روزی یکبار و از حالتون. و اطلاعاتتون خبر بدینهمه هم تیکر بارداری داشته باشیم که بدونیم. کی جند وقتشه،،منم. اکر اطلاعات خوبی بیدا کردم میزارم،،شما هم اکر تجربه دارین از بارداری های قبلیت ن. با ما درمیون بزارین
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
به سلامتی مامان ریحانه،،،بس تجربه داری و میتونی خیلی راهنمای ما باشی،،،حالت تهوع و. اینا داری،،راهکار و تجربت. بجز قرص b6 جیه راستی. واسه تغذیه. تو این دوران جه تجربه ای داری
زندگی به کودک یکی از اتفاقات فوق العاده در زندگی یک خانم است. اگرباردار هستید بیشتر از همیشه نیاز به مراقبت دارید. مصرف مواد غذایی و توجه به تغذیه از جنبه های مهم حاملگی است. خوردن مواد غذایی سالم برای تغذیه جنین بسیار مهم است چون به نوزاد هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی بسیار کمک میکند و برای خود مادر نیز مهم است که بعد از حاملگی تنناسب اندام خودرا حفظ کند . در اینجا برخی از غذاهایی که حتما باید در دوران حاملگی بخورید را معرفی میکنیم 1-غذاهای غنی از آهن .وقتی حامله هستید بدن شما نیاز به آهن بیشتری دارد. کمبود آهن باعث کم خونی می شود که ؛برای مادر خوب نیست چون نوزاد بعد از بدنیا آمدن از شیر مادر تغذیه میکند از انواع لوبیاهای پخته مانند لوبیا قرمز؛سفید؛چشم بلبلی و عدس در رژیم غذایی خود استفاده کنید البته دراین موارد پرخوری نکنید چون بیشتر از حد اگر بخورید دچار سوء هاضمه می شوید. اضافه کردن اسفناج و سیب زمینی به رژیم غذایی خود بسیار خوب است چون این مواد نیز غنی از آهن هستند. حد اقل یک فنجان از هریک از مواد غذایی را روزانه استفاده کنید 2- غذاهای غنی از پروتئین پروتین برای رشد ذهنی کودک ضروری است و این در مقابل خستگی های دوران بارداری مبارزه میکند. آوکادوو؛ گردو؛ بادام؛ عدس؛ تخم مرغ؛پروتئین حیوانی؛ شیر و باد ام زمینی و جوانه ها سرشار از پروتئین هستند 3- مواد غذایی غنی از اسید فولیک کمبود اسید فولیک در بدن ارگانهای کودک را دچار مشکل میکند. در مواد غذایی مانند عدس؛ اسفناج ؛ میوه جات؛ مارچوبه؛ لوبیا سیاه و سفید ؛ کاهو؛ کلم سبز ؛ و جعفری منابع زیادی از اسید فولیک است . . پزشک شما حتما قبل از باروری 4 تا 6 ماه به شما قرصهای اسید فولیک تجویز خواهد کرد 4- . غذاهای غنی از ویتامین مادران باردار در طول دوران بارداری باید از میوه و سبزیجات سبز برگ استفاده کنند و غذای خوبی بخورند و درزمانی که گرسنه هستند میوه و سبزی و سالاد را فراموش نکنند تا ویتامین د آنها تامین شود و در برخی مواقع حمام آفتاب را فراموش نکنند 5-غذاهایی که حاوی امگا 3 امگا 3 برای مبارزه با بیماریهای مشترک برای مادر بسیار ضروری است تا کودک را سالم بدنیا آورد. امگا 3 در غذاهای دریایی بخصوص ماهی ؛ آوکادو؛ اجیل وماست یافت می شود. 6-غذاهایی که در هضم غذا کمک می کند در طول دوران بارداری معده شما ممکن است دچار ناراحتی معده و سوء هاضمه شونذ. موادی مانند ماست؛ دوغ؛ سوپ, ا ب میوه برای معده خانمهای باردار مفید است و به هضم غذا کمک کیکند و دارای ارزش تغذیه ای خوبی هستند که برای رشد جنین و سلامت مادر حتی بعداززایمان نیز خوب است
سلام به همه مامانای خوشگل عسل جون من بارداری دوممه نورا دختر اولم الان سه سالشه و با تخمینی که دکتر زده زایمان دومم اوایل اسفنده ولی مثله اینکه هر بارداری متفاوته من سر این خیلی دارم از الان اذیت میشم همش تهوع دارم و خستم سر نورا به این شدت نبود
بچه ها یه سوال من تاریخ پریودم با سونوگرافی نمیخونه کسی میدونه یعنی چی؟ اخرین پری ۲۸ اردیبهشت بوده یعنی باید الان تو هفته ۹ باشم ولی سونو که رفتم گفت الان ۷ هفته ام
سلام مامانای گل عسل جون دیروز احساس کردم حالم خوبه ولی چشمت روز بد نبینه چند تا اق زدم که دل ورودم بهم پیچید وشب یدونه قرص واسه تهوع خوردم. منم به بو حساس شدم بخصوص بوی پیاز داغ که نمیتونم تحمل کنم و بوی فریزر که وقتی باز میکنم حس میکنم همه چی گندیده توش. اره من هم شیاف دارم هم استرادیول که فک کنم تا هفته 11 یا 12 هست . سعی میکنم کم کم غذا بخورم ولی اصلا اشتها ندارم.
رحمت خداوند شایدبا تاخیر باشد اما حتمی است.
خداروشکر مامان ربحانه عزیز ان شالله ب زودی صدای قلب کوجولوتو میشنوی
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
منم هر روز بالا میارم اصلا ساعت مشخصی نداره ی روز صبح ص روز ظهر امرور خوشحال بودم ک دم غروبی گلاب ب روتون اوردم بالا .چ حس بدیه تمام دل و رودم و دنده هام درد میکنه بعد بالا اوردن منم از بوهای همه چیز بدم میاد . همش هم دراز کشم . انتظار میکشم ک مامانم از مسافرت برگرده برم خونشون چتر شم من ویتامین 6هم میخورم فایده نداره اصلا . منم شیاف مصرف میکنم
2810