2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگله بی هیچ عملییی  با شکم گشنه چنان قربون صدقه هم میرن که ادم دلش میخواد  من میفهمم ن ...

خب اون خودشه توهم خودت باش چکارداری ک اوناچطورن زندگیتو کن ایقدتوحاشیه نباش شایدانقدتو حاشیه هستی باهات خوب نیستن 

خوشگله بی هیچ عملییی  با شکم گشنه چنان قربون صدقه هم میرن که ادم دلش میخواد  من میفهمم ن ...

میفهمم ناراحتی اما اگه اون لباس رو بپوشی همه میگن که چقدر حسودی اما اگه یه لباس شیک مناسب بپوشی بری همه میگن چقدر فهمیده هستی 

گزارش بزنین نی نی یار رو هم تگ کنین این بی ادب رو جمع کنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چی بگم ...فکر نمی‌کردم همچین شخصیت منفوری در واقعیت وجود داشته باشه

عزیزم هرکس کمبودایی داره. کاش باهم مهربانتر باشیم ایشونم یاد بگیرن. نمیشه کسی قضاوت کرد شاید همین خانوم از فردا یه فرشته مهربون بشن و شاید همین الانشم خیلی از من وشما بهتر باشن 

بسه بچه ها بسه😔

الهی داغ دلم تو وجود هرکی قضاوتم کرد بفته

۱۶ سالگی دادنم به پسری که از عمد باهام دوست شد فقط بخاطر پدرم پدرم مجبور به ازدواج کرد که ابروش نره نگن فلانی دختر فلانی بازی داد 

چقدرررر خرد شدم بخاطر همسرم 

ولی دیگه تحمل ندارم این دختره از اون خانواده درپیت بیاد اینجا هم ازم بزنه جلو بسمه واقعا بسمه

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

خوشت اومده ها تاپیک قبلی خوب پربازدید شد تصمیم گرفتی  حرص داروردن کاربرارو با دروغات ادامه بدی 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
میدونید چی برام جالبه که رفتارم برای شما انقدر عجیبه دور و اطرافم میکفتن اخلاقت بده فکر میکردم بهم ح ...

خدایا شکرت🤲🏻🤲🏻 گویا رسالتمون برای اومدن بت نی نی سایت رو انجام دادیم.  

امام زمان جون اسم ما رو تو لیست یاران ویژه ات نوشتی؟؟ بریم؟؟  

من با امام جونم ندارم.  به کسی چه؟؟ 

بسه بچه ها بسه😔 الهی داغ دلم تو وجود هرکی قضاوتم کرد بفته ۱۶ سالگی دادنم به پسری که از عمد باهام ...

نفرین به خودت برمیگرده !

دلتو صاف کن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بسه بچه ها بسه😔 الهی داغ دلم تو وجود هرکی قضاوتم کرد بفته ۱۶ سالگی دادنم به پسری که از عمد باهام ...

بخاطر همه اینایی که برات اتفاق افتاده متاسفم 

اما اون لباس رو نپوس و با جاریت خوب رفتار کن چون اگه باهاش بد رفتار کنی یا اون لباس و بپوشی فقط خودت رو پیش همه کوچیکه می‌کنی 

2810